Frumusete, Ingrijire

(P) Fa-ti tenul sa infloreasca cu ajutorul semintelor din noua gama Nutra Effects de la AVON

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2015/04/22/all-creams-nutra.jpg

După iarna friguroasă, primăvara şi-a făcut în sfârşit apariţia, dar tenul nostru are nevoie de puţin ajutor pentru a se reface. Una dintre cele mai des întâlnite probleme în această perioadă este deshidratatea, iar gama Nutra Effects de la AVON este perfectă pentru a le combate. 

Produsele din această gamă sunt bazate pe Complexul Active Seed, un cocktail de seminţe puternice, îmbogăţite cu vitamina E şi provitamina B5. Potrivite şi tenului sensibil, ele sunt testate alergologic şi nu conţin parabeni, ftalaţi sau coloranţi.

Dacă te confrunţi şi tu cu un ten deshidratat sau uscat, dar şi dacă ai tenul normal, gama Hydration cu extracte de seminţe de chia este ideală pentru tine. Crema de zi cu SPF 15 şi gelul-cremă hidratant şi revitalizant reglează nivelul de hidratare pentru 24 de ore, datorită seminţelor de chia, care absorb de 12 ori mai multă apă. De asemenea, aceste produse sunt bogate în acizi graşi esenţiali omega 3, care ajută la refacerea cimentului celular. Mai mult, au un efect antioxidant şi antiinflamator.

Anca Lungu, ambasador AVON Nutra Effects, mărturiseşte că înainte folosea seminţele de chia doar în alimentaţie, aşa cum probabil şi tu eşti obişnuită. După ce a încercat cremele din gama Nutra Effects Hydration, însă, produsele au intrat rapid în rutina sa de frumuseţe. „Cremele sunt foarte light, intră rapid în piele şi au o textură confortabilă. Mi se par cremele perfecte pentru această perioadă a anului”, spune ea.

Gama Balance pentru matifiere, cu extracte de seminţe de chia şi pudră matifiantă, este ideală pentru tenul gras sau mixt. Gelul-cremă hidratant pentru matifiere şi cremă de zi pentru matifiere cu SPF 15 absorb sebumul şi readuc nivelul de hidratare la normal. Mai mult, sunt potrivite şi persoanelor care se confruntă cu acneea.

Gama Radiance pentru luminozitate, cu extracte de seminţe de streliţia, este perfectă pentru persoanele ce au tenul pătat şi lipsit de strălucire. Loţiunea nuanţatoare pentru luminozitate, cremă de zi, ambele cu SPF 20, şi cremă hidratantă de noapte redau luminozitatea pielii, stimulând producţia de colagen 3, hidratează, stimulează refacerea şi reînnoirea celulară.


Alexandra Uşurelu, ambasador AVON Nutra Effects
,
a testat această gamă şi s-a declarat mai mult decât mulţumită. „Mi-a plăcut mult textura, dar mai ales felul în care tenul meu arată după câteva săptămâni de folosire – este mai luminos. Cremele nu încarcă tenul, intră imediat în piele şi se potrivesc tenului meu sensibil, pentru că nu am avut niciun fel de reacţie negativă.” 

Nu în ultimul rând, Gama Anti-aging 35+, pentru primele semne de îmbătrânire, cu extract de seminţe de rodie, sprijină reînnoirea celulelor, stimulează producţia de colagen tip I şi microcirculaţia. Formulele de noapte şi zi cu SPF 20 au un rol antioxidant, de reducere a activităţii radicalilor liberi, şi sunt bogate în polifenoli, datorită extractului de seminţe de rodie.

Încearcă şi tu această gamă inovatoare, ce are la bază ingrediente cu o putere extraordinară de regenerare! Poţi comanda produsele online aici, unde vei găsi cele mai avantajoase preţuri.

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>