Ce spune semnul zodiacal despre copilul tau

pagina 2/4

Copilul Rac

  • Compatibilitate mama-copil: Pesti, Rac
  • Compatibilitate tata-copil: Scorpion, Taur

In fiecare copil rac vei gasi un om mare. Sunt foarte maturi inca de mici si foarte cuminti. Le place sa faca bine celorlalti, asadar vei avea casa plina de copii sau de animale aduse de afara. Sunt foarte sensibili si trebuie sa ai grija pentru ca pot fi raniti foarte usor. Le place sa imbratiseze papusi sau animale. Probabil ar fi o idee buna sa-i cumperi un catel cand are varsta potrivita pentru a avea grija de el.

Copilul Leu

  • Compatibilitate mama-copil: Leu, Pesti
  • Compatibilitate tata-copil: Sagetator, Berbec

Copilul leu vrea si trebuie tratat ca un rege. Daca ii tratezi cu respect si incredere vor fi calzi si foarte generosi. Acesti copii vor ca toata atentia sa fie indreptata spre ei cand intra intr-o incapere, tocmai de aceea vor face mult taraboi si multe nazbatii pentru a se asigura ca sunt observati. Acesti copii au foarte multa incredere in ei si stiu sigur ca n-au cum sa treaca neobservati.

Copilul Fecioara

  • Compatibilitate mama-copil: Fecioara, Balanta
  • Compatibilitate tata-copil: Taur, Capricorn

Iata si perfectionistii zodiacului. Se pricep de minune sa organizeze orice se poate, mai ales jucariile din camera lor. Sunt foarte curati, asadar nu trebuie sa-ti faci probleme ca trebuie sa strangi dupa ei, pentru ca o vor face singuri cu mare placere. In acelasi timp daca au un frate mai mic, vor avea grija de el si nu trebuie sa-ti faci griji sa-i lasi singuri acasa sau intr-o excursie. Pot fi insa uneori mult prea timizi in compania persoanelor necunoscute si noi in viata lor.

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

Articol EXCLUSIV ONLINE

Text: Ioana Scafariu

Sursa: www.findyourfate.com

Pagini:

Recomanda