Ce spune ziua in care te-ai nascut despre tine

pagina 1/3

Planetele si locul in care se aflau pe cer atunci cand te-ai nascut au o mare influenta asupra personalitatii tale. In ce zi din saptamana te-ai nascut? Afla cum iti influenteaza personalitatea.

Luni

Cei nascuti in prima zi din saptamana sunt influentati de Luna. Au fata luminoasa precum cea a Lunii pline de pe cerul noptii, sunt vioi si plini de viata si par a avea o tinerete vesnica prin felul lor de a fi. Luna ii face sensibili, dar si empatici si intuitivi. Sunt visatori si romantici. Din pacate, firea lor este schimbatoare, fiind influentata de fazele Lunii.

Dragoste: atat barbatii, cat si femeile sunt loiali si in permanenta atrasi de sexul opus. Femeile nu pot sta singure si, prin urmare, cele nascute intr-o zi de luni au intotdeauna un partener. Si nici nu-i de mirare daca tinem cont de farmecul lor! In jurul lor, exista un fel de magnetism asemenea Lunii, dar si ceva misterios. Cu un aer copilaros, dar totusi senzual, ea prinde usor in mreje barbatul pe care a pus ochii. Considera ca pentru a se implini sufleteste este esential sa aiba copii. Totusi, in dragoste nu face compromisuri doar de dragul familiei.

 • Profesie: creativ, curios si intuitiv, cel nascut luni evolueaza in profesii legate de psihologie, jurnalism, politica sau justitie.
 • Culorile favorabile sunt alb-argintiu si galben luminos.
 • Se inteleg bine cu cei nascuti intr-o zi de vineri.
 • Cuvinte definitoriii: creativitate, indrazneala, empatie, constiinciozitate.

Marti

Marte domina caracterul celor veniti pe lume in aceasta zi. Desi este perceputa drept o planeta razboinica, cei nascuti martea sunt plini de gratie, energici si motivati, calitati pentru care sunt bine vazuti si apreciati de cei din jur. Sunt razboinici, dar nu cu cei din jur, ci cu viata. Rezista eroic la loviturile vietii si isi revin rapid, renascand din propria cenusa, precum pasarea Phoenix. Uneori insa, devin impulsivi si imprevizibili. Sunt persoane generoase, pozitive si norocoase.

Dragoste: femeile sunt firi independente, dar, atunci cand iubesc, o fac patimas, daruindu-se cu totul celui drag. Urasc monotonia si tocmai de aceea partenerul lor trebuie sa dea dovada de multa creativitate. Barbatii sunt seducatori si isi alinta partenerele.

 • Profesie: fiind atat de ambitiosi, "martienii" pot aborda cu succes orice meserie. Se spune despre ei ca au fost nascuti sa devina sefi. Domeniile care li se potrivesc manusa sunt medicina, comertul, armata si aviatia.
 • Culorile favorabile sunt rosu si negru.
 • Se inteleg cu cei nascuti intr-o zi de joi.
 • Cuvinte definitorii: luptator, patimas, neinvins, autoritar.

Comenteaza si tu!


 1. Maria

  luni 13 aprilie 2015 la 13:18


  Când luptaţi pentru ceva ce consideraţi important, simţiţi adesea o revărsare fără limite de energie care vă permite să munciţi zi şi noapte, cu foarte puţină odihnă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email oticanm@yahoo.com

 2. munteanu

  marţi 31 martie 2015 la 21:50


  Trimiteti mesajul “convingeti-ma ” la adresa de email cmunteanu55@gmail.com si veti afla in ce conditii urmati un curs gratuit pe calculator la domiciliu si cum castigati bani garantat prin contract legal cu Editura Epublishers SRL.
  Actionati cu intelepciune si incredere. Celebrul Bob Proctori, in cartea ”Te-ai nascut bogat”, scrie ca fluxul abundentei curge intotdeauna catre mintile cele mai deschise care se asteapta sa primeasca, iar indoielile, temerile, pesimismul si gandurile negative otravesc sursa vietii.

 3. Alin

  marţi 31 martie 2015 la 12:32


  Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! Locuri Limitate !! OFERTA DE MUNCA !! PROIECT NOU; PART- TIME - DIRECT PE INTERNET Acest proiect vizează piața americana de cărți electronice ( E-Book ) Oferim curs gratuit și complet de instruire sub forma unor lecții prin e-mail. Se oferă contract de comision ! Plata câștigurilor realizate este garantata prin contract legal de către EPUBLISHERS.SRL Cerințe - Persoane serioase - Cunoștințe minime PC - Timp de lucru 2-3 ore / zi Daca doriți s-a colaboram va rog sa cereți : "Info" la alin_l21@yahoo.com

 4. eli

  marţi 31 martie 2015 la 10:32


  se potriveste pefect

 5. meri

  luni 16 martie 2015 la 15:10


  La culori nu mi se potriveste rosu este culoare mea favorita restul este adevarat

 6. Anca

  duminică 22 februarie 2015 la 17:46


  Mă regăsesc în cele descrise ;) ...

 7. otilia

  sâmbătă 21 februarie 2015 la 22:11


  draga Maria ,in jocul paginii dai clic pe pagina urmatoare si vezi toate zilele saptamanii

 8. maria

  sâmbătă 14 februarie 2015 la 15:19


  dar de ce dati numai pt. luni si marti

 9. iulia

  joi 12 iunie 2014 la 11:03


  da asa e

 10. Violeta64

  luni 21 aprilie 2014 la 01:09


  nu chiar se potriveste : mi-e nu imi place nici una din culorile care sunt mentionate la ziua in care m-am nascut .

  Iar de meserii ......ce sa mai zic : total paralel cu ce imi place sau ce fac !!!!!

 11. deva

  miercuri 12 februarie 2014 la 10:32


  Inscrie-te si tu urmand link-ul de mai jos! Acum a venit momentul sa fii propriul tau sef! Ce mai astepti?
  http://www.maildirect.ro/inregistrare/b4dc025fefa2ac52b990d4d5ed5cb680
  Poti face Bani oriunde te-ai afla!
  • Primesti Bani sa vizualizezi reclame!
  Acces la contul tau oricand, in timp real!
  • Nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau!
  Inscrie-te folosind linkul de mai jos:
  http://www.maildirect.ro/inregistrare/b4dc025fefa2ac52b990d4d5ed5cb680
  Poti incepe sa castigi Bani acum!

 12. caty

  luni 03 februarie 2014 la 15:53


  bravo! asa e


Articol aparut in revista FEMEIA DE AZI

Text: Luminita Tabaran

Foto: www.shutterstock.com

Pagini:

Recomanda