Cum te desparti de el in functie de zodia ta

pagina 2/3

Leu

Faci tot posibilul ca partenerul sa ramana cu amintiri frumoase de pe urma ta, pentru ca asa esti tu: preocupata la maximum de imaginea ta. Nu ti se pare ciudat sa folosesti ca decor de despartire un restaurant luxos sau chiar o vacanta platita de tine, ca sa indulcesti momentul.

  • Sfat: Vezi ca emiti semnale gresite! Partenerul nici n-o sa mai stie daca te desparti de el sau vrei sa va relansati relatia!

Fecioara

Poate, in sinea ta, te-ai hotarat sa te desparti de partener, dar nu stii cum s-o faci, care-o fi cel mai bun moment, ce anume sa zici. In plus, esti foarte preocupata de ce-o sa zica el, cum o sa se simta, ce reactii o sa aiba si cat de tare o sa-l doara. Asadar, mai bine te lasi pagubas.

  • Sfat: Nu abandona! Mai degraba foloseste-ti atentia catre detalii si preocuparea vizavi de bunastarea celuilalt ca sa-i explici in amanunt ce n-a mers si de ce e necesar acest pas.

Balanta

Cu tot echilibrul si maturitatea de care nativii acestei zodii dau dovada in general in viata, in momente dificile, asa cum este si despartirea, reactioneaza cam impulsiv, mai ales daca nu le iese asa cum au prevazut.

  • Sfat: Zi-i pe fata ce te-a impins catre acest pas, nu mai incerca sa-ti echilibrezi fiecare miscare dupa reactiile celuilalt! Pana la urma, initiativa a fost a ta, du-o la bun sfarsit si vei reusi, cu multa diplomatie, sa obtii pe termen lung ceea ce intentionezi: sa ramaneti prieteni.

Scorpion

Esti cel mai razbunator semn al zodiacului, poate si de asta te simti atat de vinovata cand initiezi o despartire amoroasa. Din fericire, reusesti sa-ti pastrezi un calm demn si sa fii rationala, astfel incat sa produci o ruptura cat mai "curata" posibil.

  • Sfat: Incearca sa-ti temperezi onestitatea bruta atunci cand o sa fii chestionata asupra motivelor pentru care procedezi astfel. Nu inseamna sa minti, ci doar sa nu mai aduci la suprafata toate detaliile deranjante care ii vor produce celuilalt, in mod gratuit, durere.

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

Articol aparut in revista FEMEIA DE AZI

Text: Georgiana Idriceanu

Foto: www.shutterstock.com

Pagini:

Recomanda