Horoscopul banilor in 2014

pagina 1/6

Te intrebi cum o sa-ti mearga pe plan financiar anul acesta? In care luni o sa ai bani din belsug si cand ar trebui sa faci economii?

Berbec - atitudine instinctiva

  • PREDISPOZITII: Berbecul are fata de bani o atitudine instinctiva. Spontan, rezista cu mare greutate tentatiei de a-si oferi lucrurile pe care si le doresti. Nu stie sa faca economii, iar daca le are vreodata, este pentru ca se pregateste sa faca o achizitie importanta. Altfel, sansa lui de a te scalda in bani este doar daca o sa castige la Loto, la noroc sau prin speculatii.`
  • SFATUL ASTROLOGULUI: In 2014, astrele te vor impinge sa dai dovada de mai multa independenta decat de obicei. Pe de alta parte, poti acum sa renunti la unele obiceiuri costisitoare, pe care le cultivi doar in virtutea obisnuintei si nu neaparat pentru ca te reprezinta.
  • NUMERE NOROCOASE: 2, 8 si 7.
  • PIETRE NOROCOASE: cuart verde (inchis sau deschis), aventurin rosu-brun, bratata Dzi cu 9 ochi.

Taur - adora banii

  • PREDISPOZITII: Persoanele nascute in zodia Taurului manifesta, inca din copilarie, o lacomie pentru bani si posesiuni materiale. Cu timpul, acumularea devine pentru ele un scop in viata. De aceea, pentru a avea ce-si doresc, mobilizeaza toate energiile individuale si le confisca si pe ale celorlalti. Totusi, exista mai multe tipuri de Tauri care impart intre ei sclavia banului, a muncii si a placerii. Toti Taurii au insa toate tipurile de posesiune, chiar daca in proportii diferite.
  • SFATUL ASTROLOGULUI: In 2014, incercarile nu te vor ocoli deloc, asa ca straduieste-te sa fii cat mai lucida si mai obiectiva. Iti va fi foarte greu, dar vei reusi sa dobandesti forta interioara si un sentiment de libertate care te va ajuta sa depasesti greutatile. Se prea poate ca peste an sa suporti greu mizeriile zilnice, dar daca-ti stabilesti un obiectiv clar inca de la inceput, astrele te vor sustine.
  • NUMERE NOROCOASE: 1, 9 si 14.
  • PIETRE NOROCOASE: safir si diamant, pietre cu culori pastelat (verde sau roz).

Previziuni astrale 2014: cariera si bani

Citeste si...

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

Articol publicat in revista FEMEIA DE AZI

 

Recomanda