Previziuni astrale 2014: cariera si bani

pagina 1/4

2013 a fost un an greu pentru toti nativii. In ansamblu 2014 nu arata mai bine, dar exista cateva semne, indicii si un mare potential ca lucrurile se schimba in sensul bun. Exista o sansa pentru fiecare zodie, o oportunitate care daca este corect valorificata nu poate sa-ti aduca decat avantaje.

Berbec

2014 o sa fie un an greu si solicitant din punct de vedere al carierei. Prima jumatate este foarte grea si te vei gasi adesea in situatii in care va trebui sa lupti, sa te aperi, sa faci alegeri, sa iei decizii. Unele dintre decizii vor fi dificile si cu doua taisuri. O sa ai adversari puternici, cei mai multi neprietenosi.

Dar totul este greu pana in iulie 2014, cand se produce o schimbare vizibila de ton, tensiunile dispar, incepe sa sufle un vant favorabil, care se va mentine tot restul anului.

Sfatul astral: bune posibilitati legate de investitii in domeniul imobiliar.

Taur

Bun potential financiar in 2014, dar fiecare succes este o cucerire gresa si anevoioasa. Este o perioada potrivita pentru a urma cursuri, a concepe o lucrare, a tine prezentari, a vorbi in public. Toate aduc si potential financiar. Ai mult si chiar foarte mult de munca, dar banii nu sunt pe masura efortului.

Situatia se indreapta la mijlocul anului. Este posibil sa te confrunti cu colegi agresivi sau cu subalterni indisciplinati. Prima jumatate a anului este agitata cu risc de blocaje, conflicte, incident, dar a doua jumatate a anului este mult mai calm.

Sfatul astral: investitiile domestice, pentru imobiliare sau bunuri de patrimoniu.

Gemeni

Pe nativi ii asteapta un an plin. Prea plin chiar. Ai o mare forta de expresie, sanse de promovare si progres financiar dar cu foarte mare efort si cu consum de energie.

Ultima parte din februarie si toata luna marite sunt excelente oportunitati de progres si evolutie profesionala. Daca nu promovezi in perioada aceasta, atunci ai ratat toate sansele pentru 2014.

Staf astral: atentie la banii din colaborari si asocieri, la imprumuturi, recuperari si investitii.

 Afla amanunte pentru restul zodiilor pe paginile urmatoare

Citeste si...

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

Text: Otilia Ignat

Pagini:

Recomanda