Previziunile astrologice pentru 2014

pagina 1/3

In linii generale 2014 se anunta a fi un an al sensibilitatilor si emotiilor, de cele mai multe ori pozitive.

In 2014 o sa acordam toti mai multa atentie casei si familiei si la modul general o sa abordam relatiile cu cei apropiati (familie si prieteni) cu multa onestitate si realism. O parte din pragmatismul anilor precedenti o sa dispara. 2014 o sa fie caracterizat de seriozitate, luciditate, autodisciplina si un accentuat simt al responsabilitatii.

In 2014 o sa reusim sa depasim barierele de gandire de pana acum si sunt mari sanse sa abordam problemele din viata de zi cu zi, dar si pe cele intime, cu mai mult curaj, cu mai multa indrazneala si in mod diferit.

2014 este un an al transformarilor, un an in care cel mai des abordarea vietii de zi cu zi o sa fie revolutionara, noua si inedita.

Afla aici previziunile complete pentru 2014, pentru fiecare zodie, despre bani si cariera.

Combinatia intre Pluto si semnul Capricornului in care planeta intra prima data dupa mai bine de 200 de ani este detaliul care va impulsiona rezolvarea cu succes a conflictelor si a dezechilibrelor globale in sensul pozitiv. Pluto si revolutia pasnica pe care o va provoca in fiecare dintre noi aduce la lumina valorile morale.

Universul ne influenteaza viata, pentru ca totul este o inlantuire de cauza efect. Noul an trebuie privit cu optimism si curiozitate, acestea fiind elemente ce vor sta la baza tuturor constructiilor lui 2014.

Iata previziunile pentru 2014 pentru fiecare zodie.
 

Berbec

Anul 2014 o sa fie unul dinamic din toate punctele de vedere si plin de evenimente. Este posibil sa fii nevoita sa faci fata la multe presiuni. O sa fie dificil, dar aceste presiuni sunt cele care te vor impulsiona. Anul 2014 se va dovedi unul provocator, iar semnele bune vor apare la finele lui martie.

Taur

Anul 2014 o sa fie un an bun pentru voi. O sa te bucuri de succes profesional si de liniste in familie, dar o sa fie si un an al schimbarilor si evolutiei personale. Exista posibilitatea unor furtuni in zona sentimentala, dar finalul o sa fie in limitele pe care le doresti.

Gemeni

La inceputul anului este posibil sa experimentati evenimente negative, dar totul va lua o turnura pozitiva incepand cu mijlocul anului 2014. Este de remarcat faptul ca vei avea parte de o bune evolutie financiara. Cea mai buna abordare este aceea de a gandi de doua ori inainte de a lua o decizie.

Ce fel de femeie esti in zodiacul chinezesc

Afla restul previziunilor pe pagina urmatoare

 

 

Comenteaza si tu!


  1. Ghidul pentru Afacerea Ta

    marţi 17 decembrie 2013 la 11:25


    Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

  2. Ghidul pentru Afacerea Ta

    marţi 17 decembrie 2013 la 11:24


    Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro


Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa: findyourfate

Pagini:

Recomanda