Leu

pagina 1/12

Cand un Leu si un Berbec sunt impreuna, cu siguranta sar scantei. Ambii sunt semne de Foc, pasionali si dinamici, iubesc actiunea si competitia. Aceasta relatie este una condimentata. Pot aparea probleme pentru ca ambii vor sa fie seful.

Se respecta si se admira reciproc, dar trebuie sa invete sa faca cu randul la conducere. Parteneriatul lor se reduce la o pasiune arzatoare, dominatie si la cine conduce si cand! Ambii sunt mandri si nerabdatori. Leului ii place sa fie adorat sis a flirtreze, lucru ce poate fi plictisitor pentru Berbec.

Totusi, in ciuda divergentelor lor, adesea Berbecul Cauta sfaturi si consiliere la Leu. Leul este regele animalelor si se poate intampla uneori ca Berbecul sa fie un miel.

Ca si in mitul Leului si al Mielului, cu putin efort si multa rabdare diferentele dintre ei pot fi depasite si cei doi pot trai in armonie. Ambele zodii sunt in general respectate de catre altii si este important ca acest respect sa existe si in sanul relatiei.

Berbecul este guvernat de planeta Marte, iar Leul de Soare. Ambii sunt reprezentarea energiei masculine, dar impreuna pot face o combinatie reusita - se inteleg unul pe celalalt deoarece sunt asemanatori.

Ambii sunt semne de Foc, de aceea relatia tinde sa fie una foarte pasionala. Cand este buna, este foarte foarte buna, iar cand merge prost, se lasa cu argumente zgomotoase si orogolii ranite.

In acesta relatie este intotdeauna competitie in legatura cu cine este la conducere din din moment ce o relatie de iubire nu trebuie sa fie bazata pe putere, acest lucru ar putea sa fie o problema. Ambii au o energie nemarginita si pun tot timpul ceva la cale.

Cu toate ca se pot contrazice destul de des, diferentele de opinie si conflictele nu vor dura mult, Berbecul fiind prea ocupat cu urmatoarea "misiune" ca sa tina suparare. Berbecul este un semn Cardinal, iar Leul unul Fix.

Berbecul in ofera Leului siguranta pentru a risca, in timp ce Leul il poate ajuta pe Berbec sa termine un lucru inceput in loc sa sara la ceva nou fara a fi terminat ceea ce incepuse.

Se poate intampla ca Berbecul sa raneasca sentimentele Leului daca actioneaza pripit. Fiecare este loaial si tine mult la celalalt, si atunci cand vor intelege ca nu trebuie sa fie tot timpul seful vor realiza multe impreuna.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este admiratia pe care o au unul pentru celalalt. Energia si pasiunea de care dispun amandoi ii fac sa aibe o relatie foarte dinamica.

Comenteaza si tu!


 1. mo

  miercuri 21 mai 2014 la 21:40


  mama e fecioara ... si mereu am primit numa critica din partea ei ,in final a reusit sa ma schimbe sa fiu mai ordonata, mai perfectionista " ... a intervenit distanta oricum . De 2 ani sunt in Cipru si am cunoscut fecioara (pura :D ) . Ne certam in fiecare zi pana ne calmam :)) . Am zis de multe ori sa incetez relatia dar de fiecare data lasam deoparte orgoliul iar el egoismul !

 2. mo

  miercuri 21 mai 2014 la 21:33


  eu sunt leu pur

 3. blaga.elena

  vineri 09 ianuarie 2009 la 22:23


  In parte este adevarat mi se pare compatibila zodia mea leu cu ariete desi uneori ies scantei

 4. lik

  joi 08 ianuarie 2009 la 14:34


  Nu am crezut vreodata k voi intani o persoana care sa ma completeze atat de bine. Eu varsator ... El Leu.
  E minunat!


Recomanda