Pesti

pagina 1/12

Relatia dintre Pesti si Berbec este foarte compatibila. Berbecul este un semn puternic care isi urmeaza impulsurile fara sa-i pese de consecinte. Visatorul Peste este mai tacut si mai introvertit, este poetul zodiacului.

La suprafata o relatie Berbec - Pesti pare a fi greu de realizat si mentinut, dar atunci cand intervine dragostea, se pot intelege cu adevarat.

Pestele este foarte intuitiv, atat ca persoana cat si ca iubit. Berbecul trebuie sa stie sa ii returneze favorurile, altfel va parea egoist si zgarcit. Berbecul este liderul insa. Cand cineva il atrage, preia initiativa si se lanseaza in urmarire fara a se gandi de doua ori. Fata de Pesti, tinde sa aiba un rol de protector.

Pestii sunt un semn de Apa, se adapteaza repede la situatii noi. Sunt darnici si compatimitori - se pot darui complet partenerului de viata, iar daca acesta nu va face la fel, pot aparea probleme.

Pestii il inteleg pe Berbec asa cum nici un alt semn nu o poate face, stiu cum sa-l tina pe Berbec in frau, sa nu devina prea impulsiv. Impreuna, formeaza o pereche dinamica ce combina stilul direct al Berbecului cu intuitivitatea si capacitatea de intelegere a Pestilor.

Berbecul este guvernat de planeta Marte (Pasiune), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Marte aduce actiune in viata visatorului Neptun. Berbecul il ajuta pe Peste sa isi transforme fanteziile in realitate. Berbecul este un semn de Foc, iar Pestele de Apa.

Cu toate ca aceste elemente sunt opuse, pot face echipa buna: Pestele il poate ajuta pe Berbec sa se relaxeze si il invata sa devina mai pasiv in demersuri, pe cand Berbecul invata Pestele sa dea piept cu lumea si de a-si asuma fel si fel de riscuri care duc la rezultate satisfacatoare.

Berbecul este un semn Cardinal iar Pestele un semn Variabil. Spre deosebire de Berbec, carora le place sa fie lideri sau sefi, Pestilor le place sa sprijine prin proiecte si solutii, facandu-le placere sa munceasca din greu.

Marea lor placere este sa ajute pe altii. Berbecul, pe de alta parte, este cel care are initiativa ideii in prim plan repartizand problemele celorlalti.

 • Cel mai bun aspect in relatia Berbec-Peste este ca au multe de invatat unul de la celalalt. Pestele ii arata Berbecului cum sa-i pese de problemele altora, iar Berbecul il invata pe Peste cum sa-si puna in aplicare visele. Abilitatea cu care fiecare prevede nevoile celuilalt face ca relatia lor sa fie o relatie reciproca.

Comenteaza si tu!


 1. Scorpio

  miercuri 26 martie 2014 la 01:54


  LoL din toate zodiile ati ales sa puneti berbecul :)) cred ca de data asta ati dat-o in bara.

 2. Danutz

  marţi 25 decembrie 2007 la 19:22


  Am fost castorit 2 ani cu berbec...a fost frumos dar a plecat la altul ...
  Acum iubesc...tot un berbec

 3. alina

  joi 13 decembrie 2007 la 15:44


  adevarat dar pestele tot timpu o sa sufere dupa berbec
  asta e lege

 4. joi 13 decembrie 2007 la 15:41


  merge bine pana la un momendat

 5. lili

  vineri 09 noiembrie 2007 la 11:56


  asa e :))

 6. julia

  vineri 26 octombrie 2007 la 15:51


  da de unde ?!!? a esuat lamentabil drept pt care sagetatorul considera ca a fost o gluma iar pestele sufera si acum .... astrele mint.

 7. nikolas

  luni 22 octombrie 2007 la 19:24


  foarte adevarat:*:X:*

Pagini:
 • 1
 • 2

Recomanda