Taur

pagina 1/12

Relatia Taur - Berbec este o combinatie intre Dragoste, reprezentata de Taur si Pasiune, reprezentata de Berbec. Este o relatie foarte echilibrata, in timp ce Berbecului ii place sa actioneze, Taurul este mai calm. Acest lucru poate crea si probleme, Taurului ii place romantismul si calmul, lucruri straine pentru Berbecul direct si impulsiv.

Aceasta relatie poate fi una din care ambii parteneri au multe de invatat. Taurul il poate ajuta pe Berbec sa-si controleze impulsivitatea, iar berbecul il poate invata Taur sa fie mai spontan si aventuros.

Taurul este senzual, rabdator si bland, iar Berbecul este atras de aceste calitati, vazand in Taur un adevarat sprijin, stabil si loial.

Pe Taur il atrag la Berbec acele calitati care lui ii lipsesc - abilitatea de a sti cand si cum sa profite de oportunitatile pe care i le ofera viata. Berbecul aduce dinamism in relatie, iar Taurul, romantism si siguranta.

Berbecul este dominat de planeta Marte, semn al Pasiunii, iar Taurul de Venus, semn al Iubirii. Cele doua semne sunt ca doua jumatati ale unui intreg.

Cele doua zodii sunt in mod universal recunoscute ca reprezentarea feminitatii si a masculinului, asadar relatia lor are un bun echilibru de energie feminina si masculina.

Berbecul este semn de Foc, iar Taurul de Pamant. Berbecul vrea sa-si ia destinul in propriile maini, in timp ce Taurul are nevoie de stabilitate si securitate. Uneori Taurul poate fi posesiv, lucru greu de tolerat pentru independentul Berbec.

Berbecul este un semn Cardinal, in timp ce Taurul este unul Fix. In aceasta relatie, Berbecul nu va reusi sa-si faca de cap oricat de mult ar vrea. Taurul este foarte hotarat si nu se lasa induplecat cu una cu doua.

Ambii vor sa fie sefi, asa ca din nou apare nevoia unui compromis. In loc sa se simta prea sigur de sine, Berbecul poate invata sa cantareasca mai bine evenimentele inainte sa actioneze; Taurul poate invata sa fie mai spontan si sa descopere frumusetea vietii!

 • Cel mai bun aspect al relatiei Taur- Berbec este natura ei pasionala si camadereasca in acelasi timp. Personalitatile lor diferite si abilitatea de a invata unul de la altul face ca relatia lor sa fie una foarte puternica.

Comenteaza si tu!


 1. Monica

  duminică 01 februarie 2015 la 10:16


  Este o descriere intre taur-gemeni PERFECTA!
  Nici eu n am putut descrie mai bine de atat.
  Felicitari!

 2. tarlea diana

  miercuri 23 aprilie 2014 la 17:13


  taur -varsator

 3. monica

  sâmbătă 11 octombrie 2008 la 22:44


  sagetatorul are tendinta de a insela ( taurul)?

 4. monica

  sâmbătă 11 octombrie 2008 la 22:44


  sagetatorul are tendinta de a insela ( taurul)?

 5. Vio

  duminică 31 august 2008 la 23:04


  La noi se potriveste,e adevarat ca ne completam reciproc chiar daca mai avem si unele mici divergente!OK!

 6. iossi_george

  miercuri 09 ianuarie 2008 la 21:14


  la noi 2 se cam ,potrivesc unele lucrui, berbecul sotia il dispera pe taur si invers n-=ai sa vezi un taur cerandu-si scuze .

 7. alexa25

  duminică 06 ianuarie 2008 la 00:34


  In sfarsit un articol care se apropie de realitate..100%

 8. Lotte

  duminică 11 noiembrie 2007 la 14:42


  La mine se potrivesteam reusit sa schimb multe la sagetatorul meu care vedea numai inainte(ca sageata)

 9. sâmbătă 13 octombrie 2007 la 14:58


  este foarte adevarat

 10. ariana_rxn

  vineri 14 septembrie 2007 la 13:46


  Este cat se poate de adevarat ceea ce tocmai am citit! Nici nu-mi vine sa cred! Relatia mea cu un varsator a fost cea mai mai fericita si satisfacatoare pe toate planurile. Am trait o dragoste "ca-n filme", dar din pacate finalul a fost unul dramatic si nu fericit! Totusi citind articolul mi-am adus aminte de niste momente extraordinare!


Recomanda