Cum iubesc barbatii din fiecare zodie?

pagina 1/4

Berbec

In spatele imaginii de playboy, se ascunde un tip de moda veche, cu valori traditionale. Surprinzator sau nu, idealul barbatului nascut in zodia Berbec e sa gaseasca o virgina cu care sa imparta eternitatea, desi are o multime de relatii. Tine minte ca ii place sa incalce regulile si in fata dragostei va schimba orice. Prin definitie, este nepoliticos, egocentrist si nu isi cere niciodata scuze, dar dragostea poate schimba asta. Totusi, consecventa nu este unul dintre atuurile lui, asa ca depind de tine sa il tii in lesa. Daca reuseste sa isi ceara scuze atunci cand a gresit, inseamna ca ai ajuns departe.

Taur

De la Taur asteapta-te sa fi coplesita cu afectiune si atentie. Nu trebuie sa cauti indicii ale sentimentelor lui, pentru ca atunci cand iubeste, nu este timid. Taurului ii place sa prinda radacini, asa ca vei avea o relatie stabila. Totusi, lucrurile nu sunt atat de roz, pentru ca imediat ce va sti ca se poate baza pe tine, va deveni delasator. Va trebui ca tu sa fii cea care mentine flacara aprinsa si, daca vei reusi asta, vei trai o luna de miere continua.

Gemeni

Gemenii se cufunda rapid intr-o lume de basm in care tu vei fi cea mai pretioasa persoana. Distractie, glume bune, conversatii pe masura, toate pana cand faci greseala de a pomeni ceva despre viitor sau despre relatia voastra. Atunci se va schimba cat ai clipi. Responsabilitatea nu este punctul forte al barbatului Gemeni. Ii place sa aiba cat mai multe posibilitati, orice punct de cotitura facandu-l sa tremure. Daca el va simti ca libertatea ii este in pericol, nu conteaza cat de relaxata esti tu sau cat de fericita este relatia voastra.

Comenteaza si tu!


  1. daniela

    miercuri 14 ianuarie 2015 la 06:02


    Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: danyela.danyela31@gmail.com


Articol EXCLUSIV ONLINE

Text: Denisa Caldararu

Sursa: love.ivillage.com

Foto: Thinkstock

Pagini:

Recomanda