Forum

Ceasul-un accesoriu practic?

Reprezinta ceasul un accesoriu necesar?Un model nu prea sofisticat,la moda da un aspect placut tinutei noastre si de asemenea,ne este si de mare folos...

postat la: joi 12 iul la 22:16 de undermyskin, 1892 vizite, 32 raspunsuri, »

ceasul iti completeaza atitudinea, desavarseste un outfit, mie una imi plac mult de tot.. si tin sa fie de calitate, astea de unica folosinta nu mi-au placut niciodata... poate d-aia nici n-am prea multe. imi plac cele masive, usor sport, evideeeeent.. Tissot T-Touch. awwww... 2537 ron. astept si io sa primesc unu`.

summerly

joi 12 iulie 2007 la 22:20

hai, maaah, 25 de mil??? as vrea sa-mi permit si io unu' de-asta. da' nush cat de des l-as purta pentru ca m-am atasat prea tare de unu' din sua, foaaarte masculin, mare cu bratara, cadran busola si ace fosforescente. l-am batut pe frate-miu la cap vreo cateva luni pana s-a indurat si mi l-a donat. de-atunci - sa tot fie 6 ani - il port aproape zilnic, pentru ca ma imbrac de obicei sport-casual si se asorteaza de minune.

living's a problem cause everything dies

joi 12 iulie 2007 la 22:58

exact..masoara altitudine, rezista la peste 400 de grade celsius.. daca mori prin combustie spontana te recunosc sigur rudele.. si angelina a purtat unul negru in Lara Croft, in Mr and Mrs Smith avea maro.. l-am vazut in vitrina la helvetansa.. *drooling* merita, te tine o viata, chiar e o investitie.

summerly

vineri 13 iulie 2007 la 00:53

Ceasul iti completeaza atitudinea...orice ai zice.Eu port de putina vreme un exemplar minunat din aur...cu care chiar fac furori...si il iubesc mult...pentru ca e primit de la sotuiorul meu drag.

duminică 15 iulie 2007 la 21:34

Ce sa alegi din atatea parfumuri? Fa-ti testul ca sa afli ce aroma sau ce combinatie de arome ti se potriveste cel mai bine.

Se spune ca zodiile isi pun amprenta si asupra stilului nostru vestimentar. In cazul tau, se potrivesc predictiile?

Nu exista culori bune sau rele, dar folosirea lor determina influente mai mult sau mai putin armonioase asupra ta.