Forum

fantezii erotice

hai recunoasteti ce fantezii erotice ati avut pana acum

Hope for the best, prepare for the worst!

postat la: sâmbătă 21 iul la 22:51 de mihaella1987, 6304 vizite, 9 raspunsuri, »

ma, io vreau un negru sau doi, da` din aia care sa bata in albastru sa.. ne simtim bine impreuna.. la detalii nu m-am gandit, prefer sa ma orientez la fata locului. :) da` stiu ca vreau sa fie rough. shi pii tatii partile.

summerly

sâmbătă 21 iulie 2007 la 23:03

eu m-am tot gandit ;si eu vroiam negrii dar m-am razgandit si nu cred ca ai vrea sa stii de ce..

Hope for the best, prepare for the worst!

sâmbătă 21 iulie 2007 la 23:36

Ha, ha...uite, eu chiar vreau sa stiu de ce! Incerci, mihaella?

duminică 22 iulie 2007 la 02:02

lol... si eu vreau sa stiu, sincera sa fiu, da` sper ca nu-s indiscreta.. mai.. eu recunosc.. la capitolul asta sunt teribil de rasista! oamenii cu.. ascendenti afro mi se par oribil de hot... fata de caucazienii cu care sunt eu obisnuita.. si mai ales acum, cand Thierry a divortat.. Thierry Henry, preferatul meu.. omg fetelor, si e poreclit de colegii de la Arsenal.. sau ma rog, fostii colegi, am inteles ca s-a mutat la Barca, e poreclit L' Anaconda (mmm, yummy) si citeam pe undeva, in franceza mea de balta, ca-i complexeaza p-aia la vestiare.. awwww... pana acum, cam asta e fantezia mea..

summerly

duminică 22 iulie 2007 la 02:16
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3

Ca sa afli cat de bine va potriviti, trebuie sa stii numarul personalitatii fiecaruia. Nu dureaza decat pret de cateva... adunari.