masturbarea
credeti ca este un subiect interzis sau prea intim ca sa vorbim despre el ;daca nu este atunci putem sa vorbim linistite ....ea este practicata mai mult de barbati sau de femei?
Hope for the best, prepare for the worst!
credeti ca este un subiect interzis sau prea intim ca sa vorbim despre el ;daca nu este atunci putem sa vorbim linistite ....ea este practicata mai mult de barbati sau de femei?
NiceEly
Ei , atunci pot spune ca sunt una dintre norocoasele care au orgasme adevarate .
mihaella1987
ei vivi sunt pudici,nu sunt pudici deloc asa se simt ei mai barbati cand o fac"pe la spate" ;da asa e femeile se masturbeaza in fata lor ,mejoritatea..eu sunt una dintre ele si pot sa zic ca e super ..eu numai asa pot sa am orgasm
..
Flori64
Asa cum spuneam , cum recunosteam singura si nesilita de nimeni, eu in lipsa sotului ma mai ajut din cand in cand, in afara de manuta mea, de...un castravete bine spalat sau de un prezervativ umflat atat cat sa imite dimensiunile ........ei, stiti voi. E adevarat ca imi doresc un vibrator insa pana acum nu l-am primit.Poate ca nu e timpul trecut. As vrea sa aflu daca mai este vreo surata care face asta sau sunt eu dusa cu capul . Eu cred ca atata vreme cat nu deranjez pe nimeni pot sa fac ce-mi place...pentru ca e tare placut. Mi-ar placea sa stiu ca nu sunt singura care face asta.
katja
masturbarea vine la "pachet" cu instinctul sexual. Ideea e sa nu se depaseasca o limita si sa o faci cu regularitate sau sa ai placere nunai din mastrurbare... pentru ca in acest caz se incadreaza la comportament sexual deviant...
Have fun!