Forum

masturbarea

credeti ca este un subiect interzis sau prea intim ca sa vorbim despre el ;daca nu este atunci putem sa vorbim linistite ....ea este practicata mai mult de barbati sau de femei?

Hope for the best, prepare for the worst!

postat la: vineri 6 iul la 14:07 de mihaella1987, 20153 vizite, 58 raspunsuri, »

sigur nu e de condamnat, e absolut alegerea ta, si esti absolut libera sa faci ce vrei.. cum vrei, felicitari ca ai gasit metoda.. eu una recunoasc ca inca n-am facut-o.. nici cu propria mana, nici cu un vibrator.. iar chestia cu castravetele mi se pare super funny.. inca nu m-a tentat niciuna din.. metodele astea, dar.. never say never! nu-s deloc impotriva, doar ca.. n-am simtit inca nevoia.. recunosc, inca n-am trecut peste faza cu castravetele.. :)) nu stiu de ce imi zboara mintea si la dovlecei. da` nu stiu.. se compara cu "the real thing"?! la fel nu cred ca e, e alta senzatia cand il vezi si pe el.. totally naked, cum se simte bine, expresia de pe fata lui, miscarea, cum.. u kno`, partile esentiale se muleaza una pe alta, e.. ca un puzzle.. si cred ca masturbarea nu iti aduce si chestiile astea.. poate de-aia nici nu m-a tentat.. inca.. :))))))))

summerly

marţi 31 iulie 2007 la 16:43

apropo de legumele folosite in masturbare... pe langa momentele penibile in care multe fete au ajuns la ginecologi ca sa li se scoata castraveciorii din vagin, stiam un banc: la manastire vine maica stareta si zice: eftelor am doua vesti - una buina si alta rea... cea buna... au sosit morcovii... Ura, toata maicutele in extaz... vestea rea... sunt feliati... Uuuuuuuuuuu

masturbarea poate interveni si in timpul actului sexual cu conditia sa nu uiti de parteners i sa-l lasi si pe le sa-si "faca treaba pentru care e acolo"... LOL

Have fun!

marţi 31 iulie 2007 la 16:49

haideti maaaaaa.. si eu am auzit de periute de dinti scoase din esofag.. frate, poti sa mori.. nu vreau s-o tin in spirit de gluma, chiar.. nu glumesc, dar vinetele sunt muuult mai hot..

summerly

marţi 31 iulie 2007 la 16:51

draguta, parca am citit pe undeva ca ai 17 ani. Iti astept parerea cand vei avea 42 si cand sotul tau va pleca la serviciu luni dimineata si se va intoarce joi seara. Cat despre vinete.......hmmmm, merita incercat desi...sunt prea lucioase. Parerea mea.

marţi 31 iulie 2007 la 16:57

Ca sa afli cat de bine va potriviti, trebuie sa stii numarul personalitatii fiecaruia. Nu dureaza decat pret de cateva... adunari.