masturbarea
credeti ca este un subiect interzis sau prea intim ca sa vorbim despre el ;daca nu este atunci putem sa vorbim linistite ....ea este practicata mai mult de barbati sau de femei?
Hope for the best, prepare for the worst!
credeti ca este un subiect interzis sau prea intim ca sa vorbim despre el ;daca nu este atunci putem sa vorbim linistite ....ea este practicata mai mult de barbati sau de femei?
Hope for the best, prepare for the worst!
exquisite
eu recunosc ca n-am incercat niciodata... nu m-a tentat, nici nu stiu exact ce tre' sa fac, sa fiu sincera, nu mi se pare un subiect tabu si nici un lucru de condamnat, chiar mai bine, afli ce-ti place, te cunosti mai bine.. dar n-am simtit inca nevoia, nici curiozitatea...
summerly
clipiface
pai, parca studiile arata ca barbatii o fac mai des. dar la ei e o nevoie fiziologica, din cate stiu, adik simt dureros de tot nevoia s-o faca. pe cand femeile se masturbeaza pur si simplu din nevoia de placere. cunoasteti voi vreuna care sa se ascunda in baie cu reviste cu barbati dezbracati? sau sa si le tina sub pat?
esti tanara, exquisite, ai timp to explore your... senses!
living's a problem cause everything dies
Eni-T
nu cred ca este un subiect tabu .stiu ca ambele sexe o practica,nu zic ca toata lumea,dar barbatii sigur o fac mai des ca noi,indiferent dak au pertenera sau nu.
Denisa
diferenta e ca femeile cu partener, daca e sa se masturbeze, o fac in fata lui. pe cand barbatii o fac tot in baie...
deni