Ce-i atrage cel mai mult pe barbati la o femeie?

pagina 1/2

Sanii, picioarele sau forma buzelor unei femei transmit semnale senzuale barbatilor, fara ca ea sa-si dea macar seama. Unde mai pui ca organismul secreta celebrii feromoni, substante imperceptibile constient, care starnesc interesul persoanelor de sex opus. Invata sa descifrezi informatiile subliminale pe care le transmite corpul tau si iubeste-ti formele, oricum ar fi ele. Undeva, in lumea de langa tine, cel putin un barbat le va gasi la un moment dat intruchiparea perfectiunii!

Buzele

Sunt senzuale si pline de erotism, mai ales in timpul sarutului. Ce le confera aceasta aura? Probabil faptul ca forma, culoarea si textura lor sunt o replica a organului genital feminin, dupa cum cred multi sexologi. In plus, o femeie care flirteaza le va musca, umezi sau tuguia inconstient mai mult decat de obicei, transmitand mesaje sexuale continue. Tocmai de aceea, sarutul frantuzesc este atat de intim, senzual si incitant.

Sanii

Sunt cei mai senzuali mesageri ai unei femei, privirile barbatilor fiind mereu atrase de marimea si forma lor. Sunt considerati o zona intima, dar nu indeajuns de tabu incat sa nu fie dezgoliti la plaja de catre multe femei. Cu toate acestea, cel mai important rol al lor nu este erotic, ci pur maternal. Probabil ca, subliminal, barbatii sunt atrasi de sani si din cauza semnificatiei lor materne.

Picioarele

Cu cat o femeie isi dezgoleste mai mult gamba si coapsa, cu atat creste interesul unui barbat pentru ea. Nu s-a gasit o explicatie a faptului ca picioarele sunt asa de incarcate de senzualitate. Unii sunt de parere ca modul in care o femeie si le misca, le incruciseaza sau le apropie, te duce cu gandul la ce se ascunde intre ele. Ca si cum picioarele ar actiona ca o sageata cu varful indreptat spre zona organelor sexuale masculine.

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

[21.01.2010]

Articol publicat in revista FEMEIA DE AZI (17.23.07.09)

Text: Georgiana Hagiu

Foto: Stockxpert

Pagini:

Recomanda