De ce sunt femeile infidele

pagina 1/2

Se spune despre femei ca insala fiindca au nevoie de afectiune, in timp ce barbatii o fac doar pentru a-si satisface nevoia de sex. Cum arata insa mai exact infidelitatea femeilor si ce le impinge catre acest gest?

Oricare ar fi motivul aparitiei infidelitatii, un lucru este sigur: femeile abordeaza aceasta experienta intrun mod cat mai discret. N-ai sa auzi niciodata o femeie laudandu-se ca are un amant (de multe ori, nu marturiseste asta nici celei mai bune prietene). Totusi, se constata ca din ce in ce mai multe femei isi insala partenerul. De ce? Psihologii spun ca relatiile de cuplu sunt grav afectate de problemele banesti si de stresul zilnic.

Nevoi vitale si abisul nevoii de altcineva

Pentru a trai, avem nevoie de aer, apa si hrana, dar pentru a fi multumiti si fericiti, acestor necesitati de baza li se adauga cele legate de securitate, statut social, apreciere si multumire de sine. Daca nesatisfacerea nevoilor de baza duce la moarte fizica, lipsa celorlalte afecteaza psihicul. Multe dintre problemele sentimentale le rezolvam inconstient, cautand satisfacerea nevoilor prin metode compensatorii, fie ca mancam mai mult, ne cumparam o tona de haine sau cautam un admirator. Exista multe personae care, atunci cand sunt la inaltime si privesc in jos, simt nevoia sa se arunce.

Citeste si: De ce insala femeile!

E vorba de fascinatia abisului

Infidelitatea este asemuita cu un abis in care femeile se arunca de multe ori cand sunt ranite sau nefericite. Viata in trei, o sabie cu doua taisuri. Desi au un simt al moralitatii mult mai ridicat decat barbatii, exista femei care aleg sa-si insele sotul. Unele dintre urmasele Evei, cand nu se mai simt iubite, intelese ori sunt ignorate, devalorizate, abuzate sau inselate, nu-si rezolva probleme prin divort, ci prin adulter, din varii motive. Totusi, ele se supun unor riscuri. In primul rand, pot fi ranite si dezamagite din nou. Dornice sa fie iubite, isi pun mari sperante in noua relatie si isi ofera aproape tot sufletul pe tava. In al doilea rand, isi pun in pericol casnicia, la care dintr-un motiv sau altul nu sunt dispuse sa renunte.

 

Comenteaza si tu!


 1. Ion

  luni 28 octombrie 2013 la 08:00


  Foarte adevarat MEGAN. Iti sustin opinia!

 2. babylove

  joi 27 septembrie 2012 la 15:27


  http://babylove.bloguest.com/
  Un blog ce merita citit!

 3. MEGAN

  marţi 10 iulie 2012 la 11:01


  Femeia este dispusă să îşi înşele soţul din următoarele motive:
  -soţul este un beţiv ordinar,un bădăran,care preferă compania sticlei,nu a femeii;
  -soţul este impotent,pedofil sau homosexual;
  -soţul nu mai este tandru,nu mai are chef de preludiu,ci îi desface picioarele şi o regulează ca pe o femeie oarecare;
  -soţia este curioasă,vrea să constate cum regulează altul;
  -femeia vrea sex oral ori nu are curaj să încerce cu soţul;
  -femeia este curvă,moştenind gena familiei;
  -femeia vrea să trăiască o aventură;
  Şi mai sunt şi alte motive,nu este cazul să fim ipocriţi!

 4. ion

  marţi 19 iunie 2012 la 17:55


  Femeile inseala pentru ca nu au caracter si sunt vasul slab 99% dintre femei inseala sotul pentru ca nu au frica de DUMNEZEU.

 5. Flory

  vineri 15 iunie 2012 la 23:00


  interesant articol si mai ales,teribil de adevarat !Ma regasesc in ceea ce am citit despre mine in urma testului facut Va multumesc si asteptam si altfel de teste, pt a ne putea cunoaste mai bine pe noi insine si pe cei din jurul nostru sau pe cei dragi noua Multe succese in continuare !


Articol aparut in revista FEMEIA.

Text: Luminita Tabaran

Foto: www.shutterstock.com

Pagini:

Recomanda