Iubeste-te asa cum esti

pagina 1/2

Se spune ca, daca nu te iubesti pe tine insuti, nu te va iubi nimeni si nici tu nu vei putea oferi, la randul tau, dragoste altora. Precum toate cliseele, si acesta s-a dovedit a fi adevarat.

In ciuda sabloanelor promovate in mass-media, nu exista un tipar de frumusete fara cusur caruia sa-i corespundem toti. Nici n-am avea cum: ar insemna sa fim o planeta intreaga de frumosi si frumoase perfect incadrate intr-o conventie. Nu ne ramane decat sa reusim sa vedem in noi insine ceea ce vad oamenii care ne iubesc cel mai mult pe lume.

Ai incredere in tine

Cand esti stapana pe tine, aparitia ta va capta atentia, chiar daca nu ai masuri de topmodel. Oamenii vor dori sa te cunoasca, pentru ca te percep ca pe o femeie care se simte confortabil in pielea ei si te considera o companie placuta. Chiar daca te vei simti putin stinghera initial, exersand aceasta atitudine, ea va ajunge sa faca parte din tine si vei deveni mai optimista.

Invata sa te placi

Cu cat vei pretui mai mult propria ta persoana, cu atat te vei simti mai bine cu tine insati. Sigur ai intalnit persoane care, desi nu corespundeau definitiei conventionala a frumusetii, aveau ceva irezistibil. Dovada ca nu trebuie sa faci eforturi ca sa atingi un asa-zis ideal fizic, ci sa te bucuri de unicitatea ta. Cand te cunosti in profunzime si te accepti intocmai asa cum esti, radiezi in jur acea frumusete care ii face pe oameni sa se opreasca o clipa si sa te priveasca tine.

Comenteaza si tu!


  1. CULTIVAREA CIUPERCILOR

    joi 13 decembrie 2012 la 11:13


    Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 80 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/MP pe an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de peste 23.000 euro pe an. Detalii pe : cultivareaciupercilor.ro


  2. Fonduri Europene

    miercuri 12 decembrie 2012 la 14:25


    2013 este anul in care Fondurile Europene Nerambursaile se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro


Articol aparut in revista FEMEIA.

Text: Corina Stoica

Foto: www.shutterstock.com

Pagini:

Recomanda