Test de personalitate

pagina 1/3

Ti-am pregatit un test de personalitate surprinzator. O sa-ti placa si o sa te ajute sa afli mai multe despre tine.

Priveste imaginea in liniste si calm.

Trece cu privirea peste toate cele noua imagini si alege-o pe care care te atrage, pe care o intelegi sau pe cea care iti aduce in mine o imagine, un moment, oricare ar fi el.

Fiecare fotografie face o analiza a ceea ce esti si vorbeste despre personalitatea ta. Este un test de personalitate care o sa te surprinda, pentru ca desi detaliile sunt generaliste te vei regasi cu acele elemente ale personalitatii tale pe care tu, le cunosti. Acest test de pesonalitate se bazeaza pe generalitati dar merge mai departe astfel ca iti releva detalii care te vor surprinde.
 
1. Iubesti libertatea
 
Libertatea este importanta pentru tine si nimic nu este mai rau decat atunci cand intr-un fel sau altul de simti constransa. Lipsa de libertate, in orice forma este o suferinta atat de mare pentru tine incat te poate determina sa iti schimbi chiar si locul de munca. Acelasi lucru se aplica si relatiilor tale! Motto-ul tau este: "Traiesti o singura data", iar conform acestuia nu este deloc dispusa la compromisuri.

Ai tendinta de a atrage oameni prin energia debordanta pe care o manifesti in orice situatie, desi asta poate semana uneori cu situatia flacarii de lumanare care aduna toate moliile. Ai grja sa nu te epuizezi. Ai aceasta tendinta si uneori risti sa depasesti limitele de siguranta biologice ale organismului tau. Partea care te salveaza este ca te regenerezi foarte repede.

2. Independenta si neconventionala
 
Stilul tau de viata este extrem de individualist. Nu urmezi opinia generala, nu esti niciodata cu majoritatea, dimpotriva, traiesti in conformitate cu propriile idei si convingeri, chiar daca asta inseamna ca inoti impotriva curentului. Ai nevoie de o viata libera, fara obligatii care sa nu te oblige sa mergi dupa reguli. Ai un foarte dezvoltat simt artistic, iar munca ta se bazeaza pe acest talent special. Deseori faci exact opusul a ceea ce se asteapta de la tine, ceea ce surprinde si, uneori, deranjeaza.

Partea buna este ca in final uimesti atat de tare incat ceea ce faci, ceea ce spui si ceea ce gandesti, place. In fapt ai marele dat de a fi o fiinta unica care nu poate fi comparata cu altcineva, iar asta este un detaliu care iti face o imensa placere. Ai viata ta, drumul tau si esti fericita (de cele mai multe ori).

3. Sensibila si reflexiva

Esti genul de persoana care se simte foarte bine in pielea sa. Poti petrece ore confortabile, singura cu gandurile tale, fara sa te plictisesti. Iti displace profund superficialitatea, asa ca preferi sa ramai singura decat sa asisti la conversatii sau situatii futile. Relatiile cu prietenii sunt foarte puternice, ai nevoie de ei, dupa cum ei te cauta pe tine, pentru ca te incarci in prezenta lor iar ei se linistesc in prezenta ta. Imprastii liniste si armonie, esti capabila sa pui simplu si, aparent, fara nici un fel efort lucrurile in ordine si alegi mereu calea cea buna.

Iubesti profund, iar daca esti tradata iti este imposibil sa ierti. Esti o fiinta superioara, un suflet delicat, dar in egala masura puternic.

Afla continuarea acestui test de personalitate pe pagina urmatoare

 

Citeste si...

Comenteaza si tu!


 1. covaciu floare

  marţi 17 iunie 2014 la 00:52


  DA ESTE FOARTE EXACT .

 2. luminita

  luni 16 iunie 2014 la 21:14


  mai bine nici nu se putea, interesant...

 3. anca

  luni 16 iunie 2014 la 17:22


  perfect!

 4. alina

  duminică 02 martie 2014 la 14:15


  perfect mi s=a potrivit


Articol exclusiv online

Text: Otilia Ignat

Sursa foto: hepta.ro

Pagini:

Recomanda