10 lucruri pe care nu le stiai despre organul genital masculin

pagina 1/2

Da, se poate rupe

Suna de parca ar fi o scena dintr-un film horror, insa este adevarat ca organul masculin se poate rupe. Acest incident nefericit se poate intampla atunci cand tu si iubitul tau experimentati o seara de sex salbatic si sunteti foarte entuziasmati amandoi. Cei care au trecut prin asa ceva spun ca vei auzi un zgomot ciudat si apoi vei simti o durere ingrozitoare. Multa grija, organul se poate rupe si in timpul masturbarii.

Se miscoreaza in apa rece

Da, este adevarat, testiculele trebuie sa fie intr-un mediu cald pentru a produce sperma si testosteron. Daca partenerul tau iese din apa cu mai putin decat a intrat nu-ti fa probleme, isi va reveni rapid.

Fiecare cu creierul lui

Organul genital masculin are mintea lui si functioneaza dupa regulile lui. Penisul este controlat de sistemul nervos, ceea ce inseamna ca barbatii pot avea erectie fara un motiv sexual. De exemplu: erectia de dimineata. Rareori se intampla ca partenerul tau sa fi avut un vis erotic, de multe ori pur si simplu sistemul nervos se joaca cu ei.

Marimea conteaza?

Nu raspundem la aceasta intrebare insa barbatul de langa tine s-ar bucura sa afle ca este mult mai dotat decat un cimpanzeu. Ar trebui sa ne oprim cu comparatiile aici pentru ca nu vrem sa ajungem la o comparatie cu balenele albastre.

Nu trebuie sa fie drept

Un organ masculin in erectie este de obicei fie foarte drept fie este aplecat putin spre stanga sau dreapta. Daca nu ai fost atenta pana acum si vei fi de acum inainte, nu te speria, este normal. Acest lucru se intampla cand penisul nu se intareste uniform in timpul erectiei si se curbeaza.

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

Articol EXCLUSIV ONLINE

Text: Ioana Scafariu

Sursa: www.ivillage.com

Foto: www.shutterstock.com

Pagini:

Recomanda