5 zone erogene masculine secrete

pagina 1/2

Penisul nu este singura zona erogena a barbatilor. Corpul masculin are mai multe zone excitabile pe care putini barbati si le pot descoperi singuri. Noroc ca sexologii le-au identificat si ne garanteaza ca stimularea lor va satisface orice barbat.

Linia divina

Este acea dara de par care aluneca dinspre buric spre "zona sudica". Psihologii sustin ca intre aceasta zona si creier exista o conexiune speciala si ca stimularea ei are efecte fantastice asupra unui barbat. Asa ca, data viitoare cand te vei mai afla in preajma ei, incearca metoda netezirii ferme. Apasand cu muchia mainii sub buricul lui (ca si cand i-ai aplica o lovitura de karate in abdomen), coboara usor pana la baza penisului. Apoi, urca pe acelasi traseu, repetand figura de cateva ori. "Metoda induce o presiune ferma, centrata exact in zona lui cea mai sensibila", afirma Lou Paget, autorul cartii "How to be a great lover".

Punctul V

Chiar unde este acea deschizatura in partea proeminenta din varful penisului, exista o mica figura din piele in forma de V, numita frenulum saul frenul. Sexologii sustin ca pentru majoritatea barbatilor aceasta zona e cea mai sensibila parte a penisului. Maseaza frenulumul cu blandete la inceput, apoi apasa din ce in ce mai tare pe masura ce nivelul excitatiei lui creste. "Incearca sa tii penisul ca si cum ai desface o banana", te sfatuieste Doug Abrams, autorul cartii "The Multi-Orgasmic Man". Maseaza apoi frenulumul cu ambele degete mari. Cand vezi ca este gata sa ejaculeze, opreste-te. Repeta figura de cateva ori si il vei innebuni de placere.

Punctul C

Punctul C, sau punctul de circumcizie, este localizat chiar sub capul penisului, acolo unde pielea a fost rupta. Tesuturile cicatrizate sunt adesea mai sensibile decat pielea normala, iar faptul ca este situat sub capul penisului face ca acest punct sa fie si mai sensibil.

Comenteaza si tu!


  1. anonim

    marţi 27 noiembrie 2012 la 23:28


    nu doar acelea sunt. ci si testiculele, intre ele si intre penis si testicule. la baza lui.spatele. abdomenul, sarutul incepand de la sani pana la bazin. absorbtia pielii cu buzele , suflatul usor pe buze, sarutul pe umeri, atingerea de la subrat pana la bazin

  2. sid

    luni 10 septembrie 2012 la 00:53


    pielea penisului meu s-a innegrit in timp probabil de la masturbare pe uscat. Se poate face ceva pt a redeveni la culoarea initiala?


Articol preluat din cartea "Cosmopolitan - Best of Relatii & sex"

Foto: Stockxpert

Pagini:

Recomanda