Slabeste facand sex

pagina 1/2

Orice faci cu iubitul tau si are legatura cu sexul te poate ajuta sa arzi caloriile pe care n-ai reusit sa le arzi la sala.

Sarutarile : 68 calorii in jumatate de ora

Tii minte cand erai la inceputul relatiei si te sarutai incontinuu pentru 30 de minute apoi te opreai cuminte pentru a "respira"? Incearca si acum sa faci acelasi lucru. Sarutul nu este doar un mod bun de a incepe o partida de sex, dar te ajuta sa arzi si cateva calorii. Sarutul trebuie sa fie pasional si lung iar daca este practicat asa cum trebuie te ajuta sa arzi pana la 90 de calorii in timpul unei partide de sex.

Dezbracarea : 8 calorii

Probabil nu te-ai gandit niciodata la asta, insa incearca sa mergi in camera imbracata si sa te dezbraci "in forta" in timp ce iti saruti iubitul pasional. Poti arde pana la 10 calorii. Iar daca vrei sa-l pui si pe el la treaba, roaga-l sa-ti desfaca sutienul cu dintii. Se pare ca aceasta activitate arde pana la 80 de calorii. Nu te dezbraca in 2 secunde, ci mai degraba in 2-5 minute.

Masajul : 80 calorii in jumatate de ora

Masajul este foarte folosit in preludiu. Desigur, trebuie sa-ti si doresti sa-i faci masaj ca la carte pentru a putea depunde efort. De asemenea efortul depus facand un masaj iti ajuta si inima si te ajuta sa arzi si cateva calorii. Nu te grabi, fa un masaj calculat si gandit, lungind momentul cat mai mult posibil, dar nu prea mult, pentru ca nu vrei ca partenerul tau sa adoarma de atata placere.

Partida de sex : 144 calorii in jumatate de ora

Toata lumea stie ca sexul, privit obiectiv este un exercitiu fizic, insa cine ar fi crezut ca poti arde ciocolata aia pe care ai mancat-o la pranz? Cheia succesului este sa nu te grabesti si sa depui cat mai mult efort, incercand pozitii diverse si miscari regulate. Este un exercitiu bun pentru coapse si pentru abdomen. Poti arde pana la 207 calorii in doar jumatate de ora. Daca vrei sa arzi mai multe calorii de atat trebuie sa te asiguri ca ai orgasm. Expertii spun ca femeile care au orgasm in timpul sexului ard mai multe calorii decat celelalte care nu au orgasm.

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

Articol EXCLUSIV ONLINE

Text: Ioana Scafariu

Foto: www.shutterstock.com

Pagini:

Recomanda