Zece tipuri de sarut incendiar

pagina 1/2

1. Sarutul inocent

O simpla atingere a buzelor. Inocent si dulce, acest sarut poate fi un inceput fantastic pentru o repriza de saruturi "aprofundate". Poti sa-l variezi: freaca-ti sau apasa-ti buzele pe ale lui, cuprinde-i gura cu buzele si lasa-le sa se "joace" in voie cu buzele lui. Efort minim, placere maxima.

2. Sarutul-fluturas

In loc de gura, foloseste-ti genele si mangaie-i usor buzele, pleopele, obrajii, gatul. Chiar si cand il dezmierzi pe piept si pe sfarcuri, poti sa-l "saruti" cu genele (bine ar fi sa fie rimelate, ca sa le simta mai bine pe piele). Cu siguranta, va fi o senzatie noua pentru el.

3. Sarutul frantuzesc

Il stii: gurile se intredeschid si limbile voastre isi "fac de cap", atingandu-se si explorand interiorul gurii, unde pielea este extrem de sensibila.

4. Sarutul umed

Acest sarut iti permite sa preiei initiativa jocului erotic si este extrem de sexy pentru barbatii carora le place sa se abandoneze miscarilor partenerei. Tine-ti buzele intredeschise si linge o singura data, incet si apasat, pielea sau gura iubitului. Retrage-te si saruta-l doar cu buzele, apoi poti repeta sarutul umed.

5. Sarutul cu limba intinsa

Cand il saruti frantuzeste, intinde-ti limba pana cand atingi "acoperisul" gurii lui. Oamenii insista rareori asupra acestei zone, desi senzatiile pe care o limba le poate crea acolo sunt destul de explozive.

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

Articol EXCLUSIV ONLINE

Sursa: http://love.ivillage.com

Foto: Northfoto

Pagini:

Recomanda