Top cele mai slabe vedete din Romania

pagina 1/8

Toate ne dorim sa avem o silueta armonioasa, sa starnim admiratia barbatilor si, uneori, invidia in randul femeilor. Dar, cum totul are o limita, asa ar trebui sa stea lucrurile si atunci cand ne gandim la greutatea corporala si, mai ales, la sanatatea noastra. Standardele pe care si le stabilesc vedetele din Romania sunt din ce in ce mai dure si mai greu de atins. Riscurile insa, conform specialistilor, sunt imense.

Bianca Dragusanu si Monica Gabor sunt exemple le perfecte in acest caz, cele doua ajungand atat de slabe, incat probabil ca se intampla sa starneasca spaima celor care le vad. Spre deosebire de fosta doamna Columbeanu, care a avut dintotdeauna un look skinny, Bianca a intampinat serioase probleme cu greutatea in adolescenta, atunci cand ajunsese sa cantareasca aproape 80 de kilograme.

Acum este cu 27 de kilograme mai slaba, insa nenumaratele dati cand a ajuns la Urgenta sau a lesinat in platou ne dau de inteles ca analizele ei ridica mari semne de intrebare. Tot ea este cel mai bun exemplu de persoana extrem de slaba care, din cauza dezechilibrelor la care si-a supus organismul, a ajuns sa sufere de diabet. Spasmofilia, tulburarile gastro-intestinale si afectiunile dentare sunt doar cateva dintre problemele care pot aparea in cazul divelor care si-au facut un scop in viata din a fi cat mai slabe. Pe langa Bianca, Monica, Iulia Albu, Oana Zavoranu, ar trebui sa isi faca griji in privinta sanatatii si Madalina Draghici (1,74m, 50 kg), Andreea Antonescu (1.56 m, 42 kg), dar si Inna (1.57m, 40 kg).

Vezi care sunt cele mai slabe vedete din Romania in paginile urmatoare!

Comenteaza si tu!


Nu exista comentarii

Articol aparut in revista STORY

Text: Patricia Ene

Foto: Libertatea, Ring

Recomanda