Esti aici
Femeia.ro > Carieră > Gestionarea de credite IFN din perspectivă feminină: 3 factori pe care să nu îi treci cu vederea

Gestionarea de credite IFN din perspectivă feminină: 3 factori pe care să nu îi treci cu vederea

credite IFN

Într-o lume ideală, fiecare persoană ar avea îndeajuns de mulți bani pentru a-și acoperi necesitățile. În realitate, însă, există o prăpastie abruptă între așteptările majorității persoanelor și lucrurile care pot fi cu adevărat îndeplinite. Din acest motiv, au apărut foarte multe companii care oferă credite IFN în regim rapid și care pun la dispoziție o serie de servicii ajutătoare, precum gestionarea la domiciliu.

Așadar, să revenim la subiectul acestui articol. Studiile au arătat că, în ultimii 5 ani, acordarea de credite IFN eligibile persoanelor de sex feminin a crescut cu aproximativ 48%. Acest fapt se datorează atât creșterii încrederii în capacitățile de leadership ale femeilor, precum și creșterea numărului de antreprenori de sex feminin, care au atins succesul într-un timp foarte scurt! Iată deci, pe scurt, 3 motive importante pentru care femeile sunt de încredere la acordarea de credite IFN:

  1. Femeile știu să gestioneze mai bine un credit IFN de valoare mică decât bărbații

Studiile conduse începând cu anii 1980 și până în prezent au relevat faptul că femeile care accesează un credit IFN investesc banii inteligent, care să le ajute familiile pe o perioadă mai lungă de timp. Așadar, fie că este vorba de o urgență medicală, ce nu suferă amânare, sau de renovarea bucătăriei sau a băii, cheltuirea banilor a condus la mai puține costuri pe termen lung. În schimb, bărbații cheltuie banii, într-un procent foarte mare chiar, pe produse de lux sau fără o valoare reală, precum țigări sau jocuri de noroc. Femeile investesc în viitor, precum educația celor mici, aparate mai eficiente pentru întreținerea familiei și multe altele!

  1. Persoanele de sex feminin au o rată mult mai bună a rambursării împrumutului

Față de bărbați, la care rata de rambursare la timp a împrumutului este de sub 80%, femeile care au accesat credite IFN au o rată de rambursare care depășește 97%! De asemenea, acestea sunt mult mai atente la promoțiile existente, făcând uz de orice fel de reducere a ratei, iar în același timp documentându-se temeinic în legătură cu tipul de credite IFN. Acesta este și motivul pentru care foarte multe femei aleg Provident, care are ca atuuri transparența totală a contractelor, precum și promoțiile sezoniere și cursurile de educație financiară.

  1. Femeile care accesează credite IFN adoptă un stil de viață conștient

Cu asistență minimală și cu puțină încurajare, vei putea și tu să îți deschizi propria afacere, oricât de mică ar fi aceasta! Provident încurajează călduros inițiativele de acest fel și îți pune la dispoziție cunoștințe financiare solide, perfecte pentru orice antreprenor aflat la început de drum! În plus, odată cu accesarea unui împrumut, va crește și statutul economic al familiei.

Drept urmare, te invităm pe site-ul Provident, unde găsești mai multe informatii despre creditele IFN, dar și sfaturi utile cu privire la educația financiară sau idei de amenajare a locuinței cu bani puțini! Începe o viață nouă, cu ajutorul Provident!

 

 

Sursă: iAgency
Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns