Esti aici
Femeia.ro > Bani și carieră > Sanatate in rate

Sanatate in rate

Creditul il poti solicita pentru tine sau pentru cineva din familie. Nu ai nevoie de avans, banca finalizeaza integral costurile necesare tratamentului sau operatiei.

Avantaje si dezavantaje

Suma maxima pe care o poti obtine este 40.000 de lei pe o perioada de cel mult 5 ani. Ratele lunare pot fi, la alegerea ta, fixe sau descrescatoare. Dobanda practicata in acest moment pentru acest tip de credit este de 21%. La aprobarea dosarului, banca percepe un comision de 4% din valoarea creditului, insa nu mai putin de 25 de lei. Separat, este necesara o asigurare de viata. In cazul in care veniturile tale nu sunt suficiente, poti apela la un girant. Iar daca doresti sa rambursezi anticipat imprumutul, trebuie sa achiti un comision de 3% din suma platita in avans.

De ce acte ai nevoie?

Documente din partea institutiei medicale care atesta costul tratamentului sau operatiei pentru beneficiarul creditului. Acte pentru transport, cazare si alte cheltuieli (pentru beneficiar si insotitor, daca este cazul). Cartea de identitate si documentele care sa ateste veniturile pentru persoana care solicita creditul, precum si actul de identitate al beneficiarului (daca solicitantul nu este sI beneficiarul imprumutului). Cartea de identitate si documente care sa ateste veniturile pentru giranti. Declaratie pe propria raspundere (formular-tip de la banca) pentru solicitant ca nu mai are angajate si alte credite.

Comments

comments

Lasă un răspuns