Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Calea spre succes > (P) Cum sa inveti engleza simplu si eficient

(P) Cum sa inveti engleza simplu si eficient

Să înveți o limbă străină singură nu este tocmai ușor, mai ales dacă nu ai pe cineva care să te ajute. Cel mai simplu și eficient mod de a învăța engleza este să urmezi un curs specializat.

Fie că vrei să pleci în vacanță în altă țară, fie că vrei să avansezi în carieră, este necesar să cunoști o limbă străină, iar engleza se află în top 5 cele mai folosite limbi pe plan internațional. Vorbită în peste 50 de țări de peste 500 de milioane de oameni, limba engleză ar trebui să fie cunoscută de către oricine.

Ai studiat engleza in școală, dar nu ai folosit-o deloc de atunci, sau nu iti amintesti mai deloc regulile de gramatică și vocabularul? Cursurile English Activator îți vin în ajutor indiferent de nivelul de cunoștințe pe care îl deții.

Concepute pentru îmbunătățirea abilităților de conversație, cursurile English Activator  îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie ajutându-te în același timp să conversezi în limba engleză pe diferite teme de interes general. Metoda folosită în cadrul ședințelor se bazează pe interacțiune și învățare naturală, pentru ca participanților să le fie cât mai ușor să acumuleze informații noi.

Fiecare ședință English Activator include activități interactive care au rolul de a exersa conversația și a crește încrederea în comunicare. De asemenea, se vor folosi numeroase fragmente video și audio pe parcursul cursului, aceasta fiind modalitatea cea mai simplă prin care oamenii reușesc să acumuleze eficient noțiuni noi.

Cursul cuprinde 8 teme diferite; în acest fel, vei putea dobândi elemente de vocabular cât mai diverse, iar la final vei putea purta conversații în limba engleză potrivite situaților de zi cu zi: socializare, călătorii etc.

Spre deosebire de alte cursuri de limbi străine, la English Activator se pune accentul pe implicarea fiecărui participant. Pentru început, moderatorul va iniția activități și va oferi instrucțiuni, apoi îi va lăsa pe cursanți să poarte conversații între ei. Bineînțeles, va interveni dacă este cazul, pentru a-i ajuta cu unele cuvinte, expresii sau corecții.

Cel mai probabil și tu ai învățat anumite cuvinte în limba engleză pe care le poți recunoaște dacă le citești sau auzi, însă nu le folosești niciodată în comunicare. Prin folosirea loc frecventă, ele vor trece din vocabularul pasiv în cel activ.

De asemenea, regulile de gramatică sunt destul de simple, mai ales dacă le aplici în exerciții, dar uneori poți uita de ele în comunicare. Prin exersarea lor de mai multe ori, imediat după ce le-ai învățat, ele se fixează în mod corect, devenind parte a comunicării active. Pentru a folosi corect o limbă străină, nu ajunge să cunoști regulile sale, ci este nevoie să le și folosești constant pentru a le înțelege.

Pentru că se pune accent pe învățarea naturală și pentru că vei exersa conversații în cadrul ședințelor, studiul individual în afara orelor de participare nu mai este necesar. Bineînțeles, cursanților le este oferit constant feedback, pentru a-și înțelege și corecta greșelile și pentru a-și îmbunătăți vocabularul.

Următorul modul va avea loc între 16 iunie și 9 iulie, iar cursurile se vor desfășura pe tot parcursul verii.și sunt structurate în 2 şedinţe / 1h30 / săptămână, timp de 4 săptămâni. Costul unui modul este de 310 lei. Găsești mai multe detalii despre cursuri pe EasyEnglish.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns