Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Calea spre succes > (P) Uita de teme, invata engleza intr-un mod placut!

(P) Uita de teme, invata engleza intr-un mod placut!

Orele de engleză din școală îți dădeau bătăi de cap? Un curs de limba engleză este mult mai simplu, eficient și, cel mai important, mai plăcut.

Engleza este o limbă de circulație internațională, fiind vorbită de peste 500 de milioane de oameni din peste 50 de țări. Dacă adăugăm și faptul că este o limbă ce se învață ușor, nu ai nicio scuză să nu o cunoști! Din păcate, orele de la școală pot să fie destul de ineficiente, pentru că profesorul nu numai că nu se concentrează pe fiecare elev sau student în parte, ci pune accentul mai mult pe partea teoretică.

După cum deja știi, cel mai eficient mod de a învăța ceva este să folosești informațiile imediat și cât mai mult posibil. Din acest motiv, îți recomandăm să urmezi un curs specializat precum English Activator. Concentrându-se pe interacțiune și învățare naturală, acest curs te va ajuta să faci conversație în limba engleză pe teme de interes general și, în același timp, îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie.

Sedințele English Activator includ activități interactive, prin care se exersează conversația pentru a se active cunoștințele deținute. De asemenea, în acest fel sunt introduse și elemente noi de limbă, în mod natural, care vor fi folosite apoi de către participanți. Moderatorul va iniția activități și va oferi instrucțiuni, iar participanții pot începe să poarte conversații între ei. El va interveni dacă este nevoie, ajutându-i cu cuvinte, expresii sau corecturi. Feedback-ul este oferit constant, pentru a-ți putea înțelege greșelile și a le corecta. De asemenea, în cadrul ședințelor sunt folosite fragmente video și audio, prin care cele mai multe persoane reușesc să acumuleze cel mai eficient noțiunile noi.

Cursul este creat pentru toate nivelurile de cunoștințe în limba engleză și cuprinde 8 teme. Astfel, vei dobândi elemente de vocabular cât mai diferite și vei putea purta conversații potrivite situaților zilnice: socializare, călătorii etc.

Cel mai probabil, la școală ai învățat anumite cuvinte pe care le poți recunoaște dacă le auzi sau le vezi, însă nu ai șansa să le folosești în comunicare. Prin intermediul English Activator, ele vor trece din vocabularul pasiv în cel activ. Cât despre regulile de gramatică, știi deja că sunt destul de simple, însă de multe ori uiți să le folosești în comunicare. Prin exersarea anumitor structuri, ele se vor fixa corect, devenind parte a comunicării active. Regulile trebuie înțelese și folosite în comunicare pentru a folosi corect limba engleză.

Poate că cel mai mare avantaj al acestor cursuri este că înveți tot ce trebuie în cadrul ședințelor, astfel încât studiul individual în afara orelor de participare nu este necesar.

Dacă vrei să îți îmbunătățești și tu abilitățile de vorbire, îți recomandăm cursurile English Activator, care sunt structurate în 2 şedinţe / 1h30 / săptămână, timp de 4 săptămâni. Următoarele module vor avea loc în perioadele 16 iunie – 9 iulie și 22 iunie – 15 iulie. Aceste cursuri se vor desfășura pe tot parcursul verii, iar prețul unui modul este de 310 lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus