Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Calea spre succes > Roxana Luca face terapie prin machiaj

Roxana Luca face terapie prin machiaj

Viitorul e în continuă mişcare şi plin de culoare. Make-up terapist ar putea deveni o meserie ca oricare alta pentru că Roxana Luca a deschis acest drum în care gesturile simple devin magice. E un make-up artist cu viziune, cu stil și mai ales cu mult bun simț. O măsură utilă în artă și în viață. Și când omul din fața ta face minuni, în spatele muncii de azi stau mii de ore de antrenament, cursuri și perfecționări. Este și cazul Roxanei.
continuare din Revista Femeia, numărul de martie…
Ce cursuri ai făcut?
Cursuri de citirea feţei. E interesant şi important să cunoşti persoana din faţa ta, mai ales când intri în contact cu mulţi oameni. Am fost la cursuri de dezvoltare personală, la „Legea timpului“, de la care am învăţat să-mi gestionez timpul, să spun NU şi să am răbdare cu mine. Sunt multe lucruri inutile pe care le facem şi care ne mănâncă timpul, iar dacă învăţăm să le dăm deoparte şi să ne bucurăm de prezent, vom constata că viaţa noastră se uşurează şi e mai frumoasă. Sunt două momente pe care nu le putem schimba: ieri şi mâine. Mulţi vor asta, am încercat şi eu, să schimb ieri şi mâine, dar nu se poate şi, în plus, te împiedică să trăieşti prezentul. Pentru mine azi e cea mai frumoasă zi, indiferent care este acel azi.
Ce nu-ţi place din ceea ce vezi pe stradă?
Sprâncenele joacă un rol important în aspectul nostru, dar nu trebuie accentuate. Sprâncenele tatuate nu-mi plac. Se pot corecta cu un fard sau creion foarte uşor. Iar dacă avem răbdare să crească toate firele de păr (unele cresc în luni întregi), sprâncenele se pot contura natural.
Continuare din Revista Femeia. Citește interviul integral în revista Femeia, numărul de martie 2018, acum pe piață!
Citește și:
Text: Luminiţa Tăbăran
Foto: Daniel Ene

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus