Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Cum faci fata unei sedinte neanuntate?

Cum faci fata unei sedinte neanuntate?

Nu te poti prezenta oricum in fata sefilor. Daca stiai ca va fi sedinta, te aranjai de acasa, iti calcai cel mai frumos costum, dadeai cu putin blush in obraji, scapai de cuticulele inestetice de la unghii…

Dar cand sedinta pica din senin in programul tau, n-ai incotro decat sa te multumesti cu hainele pe care le-ai pus pe tine in graba de dimineata si cu parul care nu are una dintre cele mai bune zile ale lui.

Iata cateva idei care te pot ajuta sa faci impresie buna in fata „forurilor superioare”:

Netezeste-ti parul cu o perie sau cu un pieptene si apoi da-l pe spate. Fixeaza-l cu o bentita sau cu o panglica, ori prinde-l in coada. Este o solutie rapida ca sa pari aranjata si organizata.

Urmatorul pas este aplicarea unui autobronzant sau fard de obraz si a unui luciu de buze in nuanta naturala sau incolor. Stralucirea naturala iti va adauga un aer de prospetime.

Daca ai la birou o jacheta sau un pulover intr-un stil ceva mai serios (sau poate au colegele tale), pune-l pe tine. Daca nu, asta e…. ai facut deja destul.

Si inca ceva: daca te straduiesti prea tare sa compensezi un look ceva mai… neglijent, risti sa atragi atentia asupra acestui fapt. Asa ca, fii calma, aduna-te si tine capul sus!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus