Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Cum faci impresie buna la birou

Cum faci impresie buna la birou

Rasul aproape isteric atrage atentia asupra ta, dar nu in felul in care ti-ai dori. Daca stii ca ai un ras „colorat”, incearca sa te controlezi, altminteri ceilalti vor rade DE tine, nu CU tine. Sau, mai rau, te vor considera enervanta.

Petrecerea firmei… Cunosti aproape pe toata lumea, nu ai sefi scortosi, asa ca poti sa te dai cat vrei in stamba: dansezi ca o apucata, canti suficient de tare incat sa acoperi banda, sau „consumi” cot la cot cu baietii. Mai bine nu! Nu de alta, dar colegii vor astepta cu siguranta sa vada ce mai urmeaza sa faci data viitoare; poate pun si de-un pariu…

Ai senzatia ca vorbesti la pereti? Pai, ori nu vorbesti suficient de tare, ori ti-ai ales prost subiectul de conversatie. De exemplu, daca vezi ca niciunul dintre colegii tai nu e dispus sa comenteze despre sedinta de dimineata, renunta sa bati moneda pe acest subiect.

Nu strica niciodata sa-ti condimentezi un pic povestioarele din pauza de masa/ tigara, dar ai grija sa nu le transformi intr-un roman S.F. Imbraca-ti povestea in „haine” colorate, ca s-o faci mai amuzanta, dar rezuma-te la inflorituri credibile.

Glumele deocheate ii fac pe ceilalti sa-si ciuleasca urechile, dar nu-ti asigura o impresie buna asupra lor. In mod ciudat, publicul care aude astfel de glume se amuza copios, dar priveste povestitorul cu alti ochi. Plus ca tu esti femeie si nu se cade sa te tii de aluzii sexuale – mai ales in cercuri oficiale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus