Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Feng shui la birou

Feng shui la birou

Pentru inceput, fa curatenie pe birou. O regula de baza in feng shui spune ca primul pas spre armonizarea cu energia universala consta in a te debarasa de tot ce nu mai ai nevoie – dosare, hartii si diverse nimicuri care iti incarca biroul si-ti tulbura perspectiva, la propriu si la figurat. Dupa ce termini de aruncat ce e de prisos, ar fi bine sa arzi cateva betigase de salvie sau de lemn de santal. Vei alunga orice urma de ganduri negative din preajma biroului tau.

  • Zona dragostei: este coltul cel mai indepartat din dreapta, cum intri intr-un spatiu (birou, casa, camera). Daca vrei sa-ti gasesti perechea sau ai nevoie de revigorarea relatiei actuale, ar trebui ca in acest colt sa existe flori proaspete – in special bujori si trandafiri (doar dupa ce i-ai curatat de spini), fotografii cu cupluri fericite sau cu diverse simboluri de iubire. E de rau augur sa ai in zona relatiei un extinctor. Se zice c-ar stinge pasiunea din cuplu…
  • Zona abundentei si a veniturilor: este intotdeauna in coltul din stanga al spatiului in care stai. Foloseste-o ca sa ai parte fie de dragoste, prietenii, relatii sau orice simti ca-ti lipseste, fie pentru a-ti creste veniturile. Si tine minte: o oglinda mica plasata in aceasta zona iti va dubla averea. Aici nu au ce sa caute lucruri stricate, foarfece sau cactusi, ci flori proaspete, plante sanatoase sau fotografii cu barci.
  • Zona carierei: este spatiul din fata ta, asa ca trebuie sa-l mentii ordonat si curat. Alege un screensaver pozitiv – imagini colorate cu pesti sau flori.
  • Zona calatoriilor si a sprijinului pe care il primesti de la altii: este in coltul din dreapta jos al spatiului unde te afli. Decoreaza-l cu imagini turistice, vederi, fotografii ale unor prieteni din alte tari.

Chiar daca nu crezi in feng shui, o curatenie la locul de munca nu are cum sa-ti strice, nici prezenta florilor, a plantelor verzi sau a tablourilor. Daca esti ordonata si lucrezi intr-un mediu placut, cu siguranta munca ta va avea rezultate pozitive.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus