Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Calea spre succes > Incep inscrierile pentru cursuri interactive DallesGo

Incep inscrierile pentru cursuri interactive DallesGo

Prima sesiune a cursurilor profesionale deschise DallesGo a reunit peste 50 de cursanti in jurul celor trei tematici – stilism & tendinte in moda, design interior si make-up. DallesGo a inceput promovarea si inscrierile pentru sesiunea de primavara, adaugand la programa deja cunoscuta trei cursuri noi: fotografie de moda, relatii publice si beauty.

FOTOGRAFIE DE MODA

Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, Ionut Staicu, a reunit o echipa de profesionisti in domeniu: Mihai Musceleanu (care pune la dispozitie aparatura foto de ultima ora) si Oana Vasilache, fashion editor la o revista glossy. Impreuna vor simula realizarea de editoriale de moda si iti vor dezvalui detaliile legate de aparatele folosite, lumina, scenografie, styling etc.

RELATII PUBLICE
Cu o experienta de 15 ani in comunicare, atat in domeniul relatiilor publice cat si al publicitatii, membru al Public Relations Society of America din 2003, Sorana Savu, Senior Partner la Premium Communication, va sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, parcurgand istoria PR-ului de la media relations la social media relations.

BEAUTY
Industria frumusetii este una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Cursantii vor descoperi trucurile ingrijirii personale, vor invata despre tendinte in frumusete si vor afla de la Alice Bursuc, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publications, cum arata lumea unui redactor de frumusete.

Programul cursurilor permite accesul studentilor, dar si profesionistilor, toate incepand dupa ora 18:00. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 21 martie 2011.

„Prima sesiune, din toamna 2010, si reactiile imediate la campania de promovare a cursurilor din primavara arata ca este nevoie de aceste cursuri, ca oamenii isi doresc sa descopere domenii noi, sa-si transforme pasiunile in profesii sau sa se perfectioneze”,a declarat Cristi Banica, coordonator DallesGo.

Pe langa cele trei subiecte noi anterior prezentate, DallesGo reia temele de studiu din sesiunea de toamna:

STILISM & TENDINTE IN MODA
Stilistul Marian Palie si prof. Ioana Avram vor sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

DESIGN INTERIOR

Arh. Giuseppe Labianca, florentin si carismatic, pasionat de arte, va sustine aceasta serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe langa workshop-urile „how to”, cursantii vor invata despre culori, materiale, texturi, etc.

MAKE-UP

Sustinut de Alina Brailescu, make up artist cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu, alaturi de Sephora, cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului.

Fiecare curs va avea o finalitate concreta, pentru toti participantii, indiferent de modulul ales.

In foyer-ul Universitatii Populare Ioan I. Dalles vor avea loc expoziti, targuri si alte manifestari legate de domeniul fiecarui curs in parte.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus