Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Calea spre succes > Mici pasi catre marea avansare

Mici pasi catre marea avansare

 

Asta inseamna sa termini proiectele la timp, chiar daca nu ai mai avut o zi libera de la Paste, sa ai idei bune cand ai uitat si cum te cheama, sa faci totul mai mult si mai bine decat ti se cere.

Peste ceva vreme, cand vei privi in urma la treptele din josul scarii, vei ajunge sa intelegi ca important este nu sa fii cea mai rapida femeie care ajunge in varf, ci sa reusesti sa urci bazandu-te doar pe fortele tale, fara sa calci pe nimeni in picioare.

E adevarat ca promovarea e o activitate obositoare si stresanta, dar daca faci mici eforturi sa fii mai buna in fiecare zi, vei vedea ca succesul nu intarzie sa apara. De exempu:

  • Fii competenta in tot ceea ce faci si fii saritoare la nevoile colegilor.
  • Fa-ti intotdeauna temele. Fii pregatita si nu-l lasa pe seful cel mare si rau sa te prinda pe picior gresit.
  • Ai grija mereu la felul cum te imbraci. Paseste ferm si cu demnitate, ca un comandant de trupe. Sefii vor observa imediat ce bine ti-ar sta ca directoare!
  • Nu te feri de responsabilitati suplimentare. Pana la urma, experienta acumulata si eforturile depuse vor da roade!
  • Daca ai fost felicitata de un client important, ai grija ca si colegii tai, seful tau si seful sefului tau sa afle ce treaba buna ai facut!
  • Imparte laurii victoriei cu toti cei care te-au ajutat. Nici chiar tu nu poti face totul singura! Daca vrei sa le castigi respectul si sa te mai ajute si alta data.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus