Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Singurul E sanatos: E-conomisirea

Singurul E sanatos: E-conomisirea

Greseala nr. 1: Terapia prin cumparaturi. Fie ca vrea sa uite de stresul de la serviciu sau are nevoie sa se simta libera si frumoasa dupa ce tocmai a fost parasita de iubit, orice femeie care se respecta se va arunca la cheltuit bani pe nimicuri scumpe! Daca salariul tau rezista la asemenea socuri repetate, te iertam ca esti risipitoare, dar daca abia reusesti sa strangi banii de chirie, alege o terapie mai ieftina: tine un jurnal sau destainuieste-te unei prietene. Plus ca efectele benefice dureaza mai mult decat fericirea instanta la vederea celor zece sacose pline de lucruri noi si inutile!

Greseala nr. 2: Sindromul „Fat-Frumos”. Comercialele filme americane si lacrimogenele telenovele invata tinerele naive ca un barbat bogat este biletul lor catre o viata fara griji. Stau linistite pe canapea, rontaie biscuiti si asteapta sa le sune la usa un Armando ravasitor de frumos si plin de bani, alaturi de care sa traiasca in lux pana la adanci batraneti! Trezeste-te, nu mai esti copil sa crezi ca ce iti citea mama la culcare chiar se poate intampla de adevaratelea! Ai grija singura de veniturile tale, vei fi mai increzatoare in propriile forte si mult mai interesanta pentru barbatii frumosi si care chiar merita!

Greseala nr. 3: Saraca fata naiva! Am convenit deja ca femeile sunt mult mai emotive decat barbatii. Deci vor ceda imediat oricarui agent de vanzari care le bate la usa si oricarui cersetor „olog” cu mainile pitite dibaci sub camasa. Cand cineva incearca sa te convinga sa cumperi ceva ce nu-ti trebuie sau iti spune o poveste SF ca sa-ti ceara bani imprumut, gandeste-te bine si nu da inapoi. Daca esti genul de persoana care nu refuza pe nimeni ca sa nu jigneasca, fii sigura ca cine nu-ti accepta decizia nici ca merita vreun sacrificiu, efort sau generozitate din partea ta.

Greseala nr. 4: Ideea ca o femeie de cariera nu atrage barbatii. Unele doamne chiar renunta la joburi avantajoase si salarii uriase numai pentru a nu-si frustra iubitul, care castiga mai putin! Daca nu poate trai cu gandul ca tu ai ajuns mai sus decat el, nu merita nici sa-i faci o cafea, d-apoi sa renunti la ceva pentru el!

Comments

comments

Lasă un răspuns