Esti aici
Femeia.ro > Cariera > Calea spre succes > Yahoo! OpenHack in Bucuresti

Yahoo! OpenHack in Bucuresti

Stiind ca esti o persoana pasionata de tehnologie, suntem incantati sa te informam despre un eveniment viitor care ar putea fi de interes pentru tine si pentru comunitatea din care faci parte: Yahoo! OpenHack Europe, care va avea loc in Bucuresti, Romania, pe 14 si 15 Mai 2011.

Evenimentul este gratuit, dar aplicantii la eveniment sunt aprobati pentru a putea participa!

Yahoo! OpenHack este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate pasionatilor de tehnologie: developeri, designer, programatori, arhitecti web! Sunt cu totii asteptati din intreaga Europa pentru 36 de ore de coding hacking, developing, sharing ideas, peering & fun, toate asigurate de Yahoo Developer Network!

OpenHack-ul va fi deschis cu un Tech Talk – o serie de prezentari legate de hack de la unii dintre cei mai respectati dezvoltatori din web, Doug Crackford fiind unul din ei. Dupa aceea va urma o sesiune de 24 de ore de hacking, utilizand o colectie impresionanta de instrumente web, servicii si APIs-uri de la Yahoo! Developer Network, dar si alte APIs-uri si date de pe Internet.

Evenimentul se va incheia a doua zi cu demo-urile hack si respectivele felicitari si premii.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa openhackeu2011.eventbrite.com sau puteti urmari un video de la un eveniment anterior Yahoo! OpenHack: http://vimeo.com/232517

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus