Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Animale de casă > (P) Puf, un bichon vesel şi energic graţie alimentaţiei sănătoase

(P) Puf, un bichon vesel şi energic graţie alimentaţiei sănătoase

Povestea noastră a început în urmă cu opt anișori, când o mogâldeață albă a venit tocmai de la Timișoara și, după ce m-a pupat, de cum m-a văzut, s-a cuibărit în brațele mele. Ghemotocul pufos a primit un nume pe măsură – Puf. Și mi-am dorit pentru el ce e mai bun, fiindcă și el a adus în viata mea ce mai frumos pe lume – dragostea necondiționată!

La recomandarea medicului veterinar, l-am hrănit cu Royal Canin încă de când am ajuns acasă. Avea doar o lună și jumătate, dar s-a împrietenit, fără mofturi, cu hrana pentru cațeluși. Am ales, desigur, produsul Royal Canin adaptat taliei lui, mini.

bhn-2012-part-1-packshots-bich-ad-bhn-packshot-documents-packaging-packshots-000001I-am oferit mereu și hrană umedă, ca să mă asigur că se hidratează corect, în timp ce se bucură de aroma specială. Când a crescut și a devenit adult, am optat pentru produsul dedicat special rasei lui, Bichon Frise de la Royal Canin, iar când a avut probleme urinare, am gasit tot la Royal Canin hrană specială cu rol de susținere în tratarea afecțiunii sale.

M-am gândit, la un moment dat, sa încerc să-i ofer o varietate de alte mărci, dar cățeii nu sunt ca noi – dacă le priește hrana pe care ai ales-o inițial și le acoperă necesarul de nutrimente, nu-i nevoie să o schimbi.

royalcanin_logo
Azi e adult, dar la fel de jucăuș, și nu trece zi să nu aleagă o jucărie din coșul doldora de chițăitoare din mijlocul sufrageriei. O aruncă în sus, o prinde singur, mi-o aduce, face tumbe și se bucură nespus. Și după ce l-am sterilizat și-a păstrat vioiciunea, doar că, din pricina tendinței de îngrășare, primește acum Royal Canin hrană umedă în varianta light și Royal Canin mini sterilized, care îl ajută să își mențină greutatea optimă și îi asigură în același timp un apetit satisfăcut și îi oferă toate vitaminele necesare pentru a fi sănătos.

Multumim, Royal Canin!

Lidia și Puf!

Text: Lidia Năstase

 

Comments

comments

Leave a Reply