Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Casă > Antreneaza-te la reduceri de weekend!

Antreneaza-te la reduceri de weekend!

Dremel, unul din brandurile firmei germane Bosch, ii provoaca pe bucuresteni sa mearga pe 24 aprilie 2010 la Praktiker Voluntari pentru a participa la demonstratiile sustinute de specialistii Dremel, intre orele 10:00 – 16:00. Pe langa faptul ca vor invata lucruri noi si poate isi vor descoperi talente ascunse, in perioada 24 – 25 aprilie 2010, Dremel le mai pregateste o surpriza bucurestenilor: 15 % reducere daca cumpara orice unealta Dremel de la unul dintre cele trei magazine Praktiker participante la promotie – Praktiker Voluntari, Praktiker Militari si Praktiker Vitan.

Uneltele Dremel se adreseaza pasionatilor de bricolaj, putand fi folosite la activitati variate, de la realizarea de bijuterii, restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, la orice alte hobby-uri creative. Cu Dremel se poate lipi, inscriptiona, taia si perfora orice tip de materiale, de la sticla si lemn, la metal si ceramica, sau se pot aplica elemente decorative precum pietricele, scoici, margele din lemn, sticla, plastic sau funde.

  • Campania va continua in lunile mai si iunie 2010, cand vor avea loc demonstratii la Praktiker Vitan (pe 29 mai) si Praktiker Militari (26 iunie).

Comments

comments

Lasă un răspuns