Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Casă > Anunturi inchiriere garsoniera, apartament, casa pe cel mai eficient site de imobiliare

Anunturi inchiriere garsoniera, apartament, casa pe cel mai eficient site de imobiliare

Incepand cu luna martie, MagazinulDeCase.ro a lansat o oferta promotionala pentru postarea de anunturi de inchiriere. Adaugarea de anunturi imobiliare de inchiriere costa acum numai 5EUR + TVA iar anunturile au o valabilitate de 2 luni. Plata poate fi facuta prin SMS iar anutuurile imobiliare sunt listate instantaneu in site.

Pentru a adauga un anunt de inchiriere garsoniera, inchiriere apartament sau inchiriere casa pe MagazinulDeCase.ro, trebuie intai sa sa completezi formularul pe care ti-l punem la dispozitie. Acesta contine toate informatiile necesare unui anunt imobiliar complet.

Dupa ce ai completat formularul cu toate informatiile necesare, trebuie sa efectuezi plata. Iti punem la dispozitie 4 modalitati de plata ( ordin de plata, plata la un ghiseu Raiffeisen, plata prin sms si plata cu cardul). Iti recomandam plata prin SMS, deoarece anunturile sunt activate automat pe site.

Urmeaza apoi pasul in care incarci pozele. Nu uita ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, de aceea te sfatuim sa adaugi anuntului tau cat mai multe poze. Anuntul tau de inchiriere este acum activ! Potentialii chiriasi il pot vizualiza in lista de anunturi de inchiriere.

Proprietatile sunt prezentate unui public de peste 20.000 de potentiali chiriasi care cauta lunar locuinte de inchiriat pe MagazinulDeCase.ro.

Dupa inchiriere, proprietatea este pastrata in baza de date a siteului si poate fi reactivata in baza unei noi plati de 5EUR , de indata ce contractul cu actualul chirias s-a incheiat.

Mult succes in tranzactie!

Comments

comments

Lasă un răspuns