Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Casă > (P) Avantajele unui sistem de alarmă pentru siguranţa casei tale

(P) Avantajele unui sistem de alarmă pentru siguranţa casei tale

Folosim telefonul mobil în permanență pentru aplicații de socializare, jocuri sau cumpărături. Deși putem realiza mult mai multe cu el, marea majoritate nu îl folosesc la altceva. Însă, ce ziceți dacă vă spun că puteți cu ajutorul lui să vă protejați casa? Da, este posibil, telefonul smart putând fi utilizat ca un computer și puteți controla de la distanță tot ceea ce aveți în casă, inclusiv alarma.

Înainte de a vă explica cum se realizează acest lucru, vreau să vă ofer câteva informații cu privire la sistemele de alarmă pentru acasă. Sunt convins că le-ați văzut sau poate chiar utilizați așa ceva. Însă cele mai noi modele, precum cele pe care le găsiți la SKUT.ro, sunt cu totul schimbate față de clasicele sisteme.

Noile modele de alarme sunt echipate cu tehnologii moderne, demne de anii pe care îi trăim. Acestea au fost simplificate și nu mai trebuie să îți bați capul cu electricieni sau specilisti în sisteme de alarmă. Poți chiar tu să îl montezi! Scoți alarma din cutie, conectezi senzorii la locul lor și o bagi în priză. Și alarma deja este pregătită să funcționeze mult și bine.

Acestea sunt doar o parte din avantaje, pentru cel mai important lucru abia acum vine. Sistemele de alarmă pentru apartament sau casă pot fi controlate și de pe telefon. Acest lucru îți permite să ai acces de la distanță, din orice loc la lumii, la starea casei tale. Îți permite să accesezi setările alarmei, să fii la curent cu notificările, cu eventualele probleme sau dacă este nevoie, să armezi sau dezarmezi alarma.

Acest lucru se datorează unei tehnologii mai vechi, însă abia acum implementată corect și pusă la punct pentru utilizatorul final. Smartphone-urile au impus acest trend, iar faptul că o alarmă are nevoie de o cartelă GSM este un lucru știut de mai de mult. Doar că funcțiile s-au schimbat, au devenit mai numeroase și mai ușor de înțeles chiar și pentru o persoană care nu are nici o legătură în acest domeniu.

Vă ofer un exemplu simplu: presupunând că ai montat o alarmă în casă, cum îți dai seama când ceva s-a întâmplat acolo? Să zicem că ești la birou. Te-ai gândit? Îți spunem noi: cu ajutorul telefonului. Acesta se poate conecta la centrala de alarmă și pe el primiți notificări cu privire la statusul casei, notificări dacă un senzor a fost declanșat sau chiar apeluri și mesaje prestabilite atunci când cineva sau ceva a pornit alarma.

Acest lucru este foarte folositor atunci când ne lăsăm copii acasă și dorim să îi supraveghem. Dorim să știm că sunt în siguranță în interiorul casei și că nimeni nu poate intra peste ei. Unde mai punem că prin unele centrale putem comunica cu cei din casă. Exact, unele alarme au microfon și difuzor, putând să redea ceea ce noi transmitem prin telefon, iar la rândul nostru putem recepționa mesajele din casă.

Aceste mari avantaje fac din noile sisteme de alarmă gadget-uri foarte utile în orice casă. Fie că discutăm despre mămici, familii normale sau orice alt tip de persoane/familii, ușurința în utilizare, utilitatea și mai ales prețul foarte mic, cum putem vedea la SKUT.ro, fac aceste alarme să devină prioritate. Sunt în continuă creștere, oferă numai beneficii și avem o gamă variată de unde putem alege. Toate sunt deștepte, urmează trendul actual și ne vin în ajutor oricând avem nevoie.

Comments

comments

Leave a Reply