Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Cele mai importante 10 motive pentru a investi într-o saltea de calitate

Cele mai importante 10 motive pentru a investi într-o saltea de calitate

saltea de calitate

Salteaua veche nu te mai lasă să te odihnești corespunzător și iei în considerare achiziția unei saltele noi, care să se plieze pe nevoile tale? Iată 10 motive pentru care ar trebui să investești într-o saltea de calitate, chiar dacă asta înseamnă să îți stabilești un buget mai mare:

Somn odihnitor, în fiecare noapte

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ai nevoie de o saltea pat 140×200 (sau orice altă dimensiune) de calitate este somnul odihnitor de care vei avea parte. Când ai simțit ultima dată când te-ai așezat în pat că te-ai pus de fapt pe un nor pufos?

Fără dureri de spate

Durerile de spate care apar dimineața, imediat după ce te-ai trezit, sunt de cele mai multe ori cauzate de o saltea nepotrivită. Dacă alegi o saltea de calitate, nu vei mai avea această problemă.

Fără insomnii și alte tulburări de somn

Insomniile, trezirile nocturne frecvente, somnul agitat – toate acestea pot fi prevenite cu ajutorul unei saltele de calitate sau a unui topper saltea 140×200.

Confort ridicat

Vrei să dormi și acasă ca într-un hotel de 5 stele? Atunci ai nevoie de o saltea de calitate, care să îți ofere această experiență în fiecare noapte.

Fără acarieni și alergii

Saltele de calitate sunt fabricate din materiale neprietenoase cu acarienii, iar asta înseamnă că nu vei avea probleme cu alergiile. Nu uita să te orientezi și către niște perne antialergice.

Investiție în calitatea somnului

O saltea de calitate implică o investiție mai mare, însă trebuie să o privești ca o investiție pe care o faci în calitatea somnului tău – nopți liniștite, dimineți odihnitoare. 

Rezistență și durabilitate crescută

Dacă alegi o saltea de calitate, poți fi sigur că aceasta își va păstra proprietățile în timp, având o rezistență și o durabilitate crescută.

Somn liniștit alături de partener

Dacă vrei să nu te mai trezești la fiecare mișcare a partenerului în pat, ar fi bine să alegi o saltea de calitate (preferabil din spumă de memorie) – partenerul tău poate să și danseze în mijlocul nopții în pat pentru că tu nu vei simți nimic.

Postură corectă

O saltea de calitate oferă coloanei vertebrale sprijinul necesar și te ajută să menții o postură corectă. Este un avantaj pe termen lung pentru că așa eviți și durerile de spate. 

Nopți liniștite în fiecare anotimp

Vrei să te bucuri vara de o saltea răcoroasă și iarna de una călduroasă, care crește confortul și calitatea somnului? Atunci ar fi bine să iei în considerare achiziția unei saltele de calitate, care are această proprietate de a prelua căldura corpului și de a-ți oferi nopți liniștite.

Toate aceste beneficii le vei simți pe propria piele în momentul în care vei începe să dormi pe o saltea de calitate! 

 

Sursa foto: unsplash.com 

Comments

comments

Lasă un răspuns