Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Casă > Curatenie zilnica mai eficienta cu noua gama Cif spray

Curatenie zilnica mai eficienta cu noua gama Cif spray


Noua gama Cif spray, destinata utilizarii de zi cu zi, imbina eficienta cu rapiditatea, oferind solutia ideala pentru indepartarea petelor „usoare”:

  • Cif Bathroom, spray pentru baie: indeparteaza depunerile de sapun dupa dusul celor mici, petele de pe chiuveta dupa ce te-ai spalat pe dinti sau picatura de fond de ten cazuta pe polita oglinzii din baie dupa ce te-ai machiat dimineata.
  • Cif Kitchen & Degraser, spray pentru bucatarie: pe baza de bicarbonat, cu ajutorul caruia se pot curata rapid urmele de grasime, mancare, cafea sau ceai, te ajuta sa pastrezi curate blatul dupa micul dejun, chiuveta dupa ce ai spalat vasele sau aragazul dupa ce tocmai ti-ai facut o omleta.
  • Cif Windows and Shine, spray pentru geamuri si suprafete lucioase: indeparteaza urmele de manute pe care cei mici le lasa pe masa de cafea din sufragerie, curata ecranul televizorului de praf si iti lasa ferestrele curate.

Despre Unilever
In fiecare zi, 160 milioane de consumatori aleg un produs Unilever dintre cele 400 de marci si 14 categorii de produse destinate alimentatiei, ingrijirii locuintei si ingrijirii personale.

Printre marcile Unilever se numara branduri de renume international: Domestos, Cif, Coccolino, Rexona, Dove, Clear, Lipton, Knorr, Rama sau Algida, dar si marci locale precum Dero, DeliKat, Delma si Napoca.

Compania investeste anual peste 1 miliard de euro in cercetare si dezvoltare, in cele 5 laboratoare Unilever care exploreaza noi idei si tehnici pentru dezvoltarea produselor companiei.

Cif a fost lansat in anul 1969, fiind una dintre primele marci de produse universale pentru curatenie. In Romania, Cif exista din martie 1998, pozitionandu-se ca produs de curatat care nu zgarie suprafetele, lasandu-le curate si stralucitoare.

Comments

comments

Lasă un răspuns