Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Dictionar Feng Shui – Obiecte decor

Dictionar Feng Shui – Obiecte decor

Dictionar Feng Shui – Obiecte decor. cateva sfaturi simple ca sa-ti fie bine si armonios la tine acasa!

Acvariu

Apa este “vehiculul” comertului si, implicit, al bogatiei. Nu aseza acvariul in interiorul sau in fata unei bai sau a unui dormitor (exces de yin), nici in bucatarie (apa stinge focul). Numarul pestilor sa fie noua (simbolul vietii lungi) sau multiplu de noua. Oricum, cea mai buna pozitionare e deasupra nivelului pieptului – sa nu privesti la el de sus in jos.

Antichitati

Inainte de a aduce in casa un obiect vechi, tine-l cel putin trei zile la purificat afara, in vant, apa, sare, soare sau sunete cristaline de clopotei. Evita sa achizitionezi masti mortuare sau obiecte care provin din morminte, temple etc.

Clopotei

Sunetele clopoteilor activeaza energia yang asociata cu norocul si bogatia. Leaga unul sau trei clopotei cu o panglica rosie de clanta sau deasupra usii de intrare.

Statuete cu Buddha

Aceste statuete, daca sunt plasate in diagonala fata de usa de intrare, aduc putere si onoare.

Cristale

Daca ai achizitionat un cristal nou, acesta va trebui bine curatat – din punct de vedere energetic, se sterg astfel amprentele celor care l-au atins inainte. Tine-l sub jet de apa rece sau intr-un bol ceramic cu apa de mare, apa de ploaie cu sare, sau aghiazma. Reincarcarea cu energie se face tinand cristalul la lumina lunii, oricat vrei. Atarna doua cristale in forma de inima in dormitorul pentru a activa dragostea, casatoria si relatiile.

Cristalele reprezinta elementul pamant si asezate aduc bogatie in casa. Expune sase bile de cristal pentru a aduce in calea ta persoane care sa te sustina. Daca o fereastra da spre un colt de casa, varf de acoperis, stalp, cos de fum etc., poti atarna un cristal de rama acesteia. Tine in poseta un cristal de citrin (cuart galben), deoarece este asociat cu bunastarea si norocul.

Monede

Atrage bunastarea cu trei monede vechi sau de argint legate cu snur rosu si atarnate pe partea interioara a usii principale de intrare. Pe spatele telefonului, lipeste 3 monede pentru a activa comunicarea si relatiile.

Tablouri, fotografii

Atarna picturi cu marea sau fotografii cu cascade si lacuri sau plaseaza tablouri cu obiecte din metal sau poduri. In spatele biroului, pe perete, plaseaza un afis cu un munte sau o padure – iti va aduce suport si sustinere in munca. O poza cu o testoasa care inoata insemna succes in afaceri si viata lunga. Afiseaza diplome, recompense, trofee care vor atrage faima si norocul, dar nu afisa poze cu razboaie, morti sau oameni trist, nici tablouri cu animale fioroase, impaiate sau moarte. La birou, e foarte bine sa expui in spatele tau un poster cu un munte sau o padure – simbolizeaza suport si sustinere in afaceri.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Leave a Reply