Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Feng Shui – Statuete norocoase

Feng Shui – Statuete norocoase

In functie de nevoile tale (noroc in bani, sanatate, dragoste, cariera etc.), trebuie sa pui pe lista de cumparaturi urmatoarele bibelouri energetice:

Statuia lui Buddha care rade

…te scapa de durere, stres, griji, probleme, tristete. Nu degeaba este cel mai puternic simbol de fericire din feng-shui. Iar chi-ul pozitiv pe care reprezentarea lui Buddha razand il aduce in casa atrage prosperitatea, norocul si sanatatea.

  • Unde o amplasezi: ca sa rezolvi problemele din familie sau sa mentii armonia, coltul de est al sufrageriei este cel potrivit pentru Buddha razand. Ca sa atragi nororcul, pune o statueta in sud-estul dormitorului sau al camerei de zi. Acest simbol te protejeaza si la drum lung, daca-l amplasezi pe bordul masinii. Iar pus pe biroul unde-ti desfasori activitatea, e benefic pentru eliberarea de stres si inlesnirea muncii.

Broasca-raioasa (broasca-cu-trei-picioare)

…este reprezentata cu o moneda a dinastiei Ching in gura, fiind asezata pe un morman de monede, ceea ce reprezinta lacomia ei de la origini, dar si puterea de a atrage averea inspre ea. O folosesti pentru prosperitate si bunastare materiala.

  • Unde o amplasezi: pune una singura, trei, sase sau noua broaste-raioase in sufragerie ori in gradina, daca stai la curte. Aceasta amplasare reda saltul broastelor care aduc bogatia din calatoriile lor si o imprastie prin casa. In interior, asaza-le pe podea (la inaltime, le-ar fi teama sa sara si sa plece in cautarea banilor), cu fata spre usa principala, dar intoarse un pic spre interior, ca sa tina norocul in casa. Nu le pune in dormitor, in bucatarie sau in baie. Daca ai o afacere, asaza broasca in apropierea locului unde tii banii!

Broasca-testoasa

…te ajuta sa-ti mearga bine in toate: sanatate, cariera, norocul familiei etc. In general, simbolizeaza stabilitatea, longevitatea, siguranta. Pune in casa cate testoase doresti! Sau chiar in acvariu, unde isi pot manifesta energia pozitiva pe de-a-ntregul.

  • Unde o amplasezi: in camera de zi/sufragerie si in nici un caz in baie sau bucatarie. Ii prieste la nord, ca sa emita vibratii pozitive pentru cariera si pentru relatiile cu colegii. Asta inseamna ca o poti folosi si la serviciu, unde testoasei ii sta bine in spatele biroului tau. Din coltul estic al casei, actioneaza pozitiv asupra sectorului familial, proiectand sanatate si longevitate asupra sa. Iar o broasca-testoasa asezata sub pat iti rezolva insomniile si cosmarurile.

Elefantii

….te ajuta sa faci copii, conform legendei ca mama lui Buddha a visat un elefant alb si apoi a ramas insarcinata. De asemenea, indeparteaza problemele de caminul tau si-i asigura protectia. In Thailanda si India, elefantul este sacru si simbolizeaza loialitate, intelepciune si longevitate.

  • Unde ii amplasezi: langa pat sau la intrarea in dormitor, daca vrei inca un membru in familie. Ai grija sa mangai trompa elefantului in fiecare seara, inainte de culcare! Ca sa-ti mearga bine la serviciu, fa loc unui elefantel in partea de nord a camerei de zi; pune-l cu fata spre exteriorul casei. O astfel de statueta asezata cu fata spre usa de la intrare iti protejeaza caminul.

Caii

…apar la fix ca sa-ti activeze faima, popularitatea si recunoasterea meritelor. Energia emisa de acest tip de statueta semnifica succesul, forta, victoria, perseverenta. Ipostaza de dorit a unei statuete-cal este in galop – simbolizeaza ambitia si viteza cu care te indrepti spre faima si succes.

  • Unde ii amplasezi: in camerele importante (inclusiv si biroul), trebuie sa existe cate un cal in alergare. La serviciu, aceasta statueta te va ajuta sa fii vazut mai bine de catre sefi si sa-ti fie recunoscute meritele. Daca lucrezi cu publicul, amplaseaza un cal in zona sudica a camerei de zi. Nu orienta niciodata calul cu fata spre usa sau spre fereastra!

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns