Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > 3 motive pentru care ai nevoie de lenjerii cocolino

3 motive pentru care ai nevoie de lenjerii cocolino

lenjerii cocolino

Nimic nu aduce somnul mai ușor decât o îmbrățișare înainte de culcare. Descoperă atingerea pufoasă a unor lenjerii cocolino și lasă-te purtată pe aripile viselor. În cazul în care nu ai mai avut parte de astfel de lenjerii până acum, iată ce trebuie să știi.

Însăși denumirea lenjeriilor îți indică gradul de confort pe care acestea îl vor aduce în patul tău. Cocolino vine din limba italiană, unde cuvântul „coccole” nu înseamnă altceva decât îmbrățișări. Acest nume este deosebit de potrivit pentru lenjeriile care îți îmbrățișează trupul și sufletul înainte de culcare.

De asemenea, ar trebui să știi că materialul din care sunt confecționate lenjeriile de pat cocolino se numește fleece și este extrem de asemănător cu cel din care sunt făcute și jucăriile de pluș. Astfel, aceste lenjerii de pat sunt îndrăgite de toată familia. Cei mici adoră senzația pufoasă pe care jucăriile de pluș o oferă, iar cei mari își amintesc cu drag de copilărie.

În magazinul PatulMeu.ro, te așteaptă o gamă variată de lenjerii cocolino. Iată doar trei motive datorită cărora nu trebuie să mai stai pe gânduri și să îți cumperi și tu una!

  1. Sunt pufoase și călduroase

Pe lângă senzația plăcută pe care ți-o oferă aceste lenjerii cocolino moi și pufoase, ele sunt și extraordinar de eficiente atunci când vine vorba de confortul termic. Poate ești friguroasă sau poate vrei să atingi rapid temperatura ideală pentru somn. În acest caz, ai nevoie de aceste lenjerii!

Indiferent de anotimpul de afară, temperatura scade în timpul nopții și e normal să îți fie frig. Totuși, acest aspect nu mai reprezintă o problemă, din moment ce lenjeriile cocolino oferă temperatura optimă pentru oricine.

Pentru nopțile răcoroase, în care ai nevoie de o îmbrățișare catifelată, alege Cocolino. Materialul gros și pufos te va încălzi și te va relaxa imediat, astfel te vei putea bucura de un somn plăcut și odihnitor.

  1. Își păstrează aspectul

Alegând lenjerii cocolino, te vei bucura de produse care arată întotdeauna ca noi. Indiferent de câte ori le pui la spălat, ele își păstrează textura pufoasă. Nu se subțiază, nu se decolorează și nu se deformează odată cu trecerea timpului.

Sunt exact ceea ce cauți atunci când îți dorești să investești în produse de calitate și de cursă lungă pentru patul tău.

  1. Sunt ușor de întreținut

Aceste lenjerii de pat nu sunt deloc pretențioase când vine vorba de întreținerea lor. Timpul este cea mai valoroasă resursă pe care o ai și, drept urmare, nu vrei să petreci foarte mult timp cu spălarea unor lenjerii de pat. Însă acestea nu impun programe lungi de spălare, detergenți speciali sau un balsam anume. Mai mult, nu trebuie călcate și se usucă rapid.

Comparativ cu lenjeriile de pat obișnuite, acestea nu sunt pretențioase când vine vorba de îngrijire. Nu trebuie decât să le speli la program scurt, să le lași la uscat și apoi să le întinzi pe pat sau să le împăturești și să le bagi în dulap.

Lenjeria ta cocolino va fi norișorul tău pufos care te așteaptă când ajungi acasă și vrei să îți reîncarci bateriile pentru ziua următoare.

 

 

Sursă: iAgency

Sursă foto: unsplash

 

Comments

comments

Lasă un răspuns