Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > (P) Cu statiile de calcat de inalta presiune Tefal lucrezi mai putin si te bucuri mai mult de familia ta!

(P) Cu statiile de calcat de inalta presiune Tefal lucrezi mai putin si te bucuri mai mult de familia ta!

Calitatea superioară a aparatului de călcat este esenţială atunci când iţi planifici o nouă achiziţie, trebuie să dureze ȋn timp şi să ȋngrijească cu atenţie şi cel mai delicat tip de ţesătură.

Pentru că timpul alături de familie este preţios, şi ȋn acelaşi timp, călcatul ţesăturilor este necesar, Tefal a combinat eficienţa cu performanţa aburului ȋn gama staţiilor de călcat de ȋnaltă presiune. Perfecte pentru a te scoate din impas atunci când ai un volum mare de rufe de călcat, staţiile de ȋnaltă presiune ȋţi vor reduce la jumătate timpul pe care ȋl petreceai de fiecare dată “ȋmblânzind” cele mai ȋncăpătânate cute.

Datorită boilerului de ȋnaltă presiune ȋncorporat ȋn bază, staţiile de călcat produc cu până la de 3 ori mai mult abur comparativ cu un fier de călcat tradiţional. Aburul pătrunde adanc ȋn orice tip de ţesătură, pentru ca tu să te bucuri de cea mai rapidă şi eficientă călcare. În plus, nu este nevoie să opreşti aparatul ȋn timpul sesiunilor de călcat – realimentează pur şi simplu cu apă rezervorul detaşabil ȋn timp ce calci!

Pentru rezultate perfecte ȋntr-o clipă aveţi nevoie de abur cu adevărat puternic!

Comments

comments

Lasă un răspuns