Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Casă > (P) Secretul unei femei moderne, ce poate fi si o buna gospodina

(P) Secretul unei femei moderne, ce poate fi si o buna gospodina

Iar vine curatenia de Craciun. Nu vreau sa sune ca o povara, ador casa pusa la punct si efortul de vreo doua saptamani, comun al familiei sa intretinem aceasta curatenie. Insa, cu nebunia de la serviciu si avand la dispozitie doar serile pentru a curata si aranja apartamentul, ca sa fie numai bun de primit musafirii si pe Mos Craciun, ma descurajam destul de usor.

Ieri insa s-a intamplat ceva interesant. Am gasit un produs pe care nu l-am mai folosit pana acum si care ne-a placut instant tuturor. Este vorba despre solutia de pardoseli Asevi Mio de la Pons. Lui Stefan, pustiul nostru de 6 ani, i-a placut mirosul, mie mi-a placut cat de usor pot curata gresia din bucatarie, chiar si in apropierea aragazului, unde stim cu totii ca mai sare ulei. Sotului i-a placut pentru ca nu a trebuit sa folosesc multa solutie, avand in vedere ca produsul este concentrat (1 L pentru 25 spalari), are un raport excelent calitate/pret si ca am reusit sa termin de curatat toate tipurile de pardoseli din casa super repede.

Cu un asa start, acum parca avem alta energie! Stefan s-a aratat chiar interesat sa dea el cu mopul, sa fie treaba lui – e adevarat ca se mai si joaca cu apa, stoarcerea fiind activitatea lui preferata,  dar macar l-am vazut preocupat sa ma ajute. Am putut sa il las sa se joace facand si el treaba de oameni mari deoarece stiam ca Asevi Mio nu lasa urme si nici nu necesita clatire. Asa ca nu era nici un pericol de dare inestetice pe parchet.

Asa ca pana la urma, Mos Craciun, te asteptam cu casa curata, igienizata si parfumata. Haideti sa avem spor pentru niste sarbatori de poveste!

Stiati ca.. ?

Sub brandul ASEVI, al carui nume provine de la numele celor 5 copii ai fondatorului Pons Quimicas SL (A de la Antonio, S de la Salvador, E de la Josep (Pepe), V de la Vicente, I de la Miguel), creste si se dezvolta gama detergentilor pentru pardoseli, vase, degresanti, rufe si balsamuri de rufe, mobila si diverse suprafete, etc. Compania din Spania are peste 50 de ani de activitate, iar in Romania compania Pons RO Prodcom SRL a implinit 20 de ani de activitate in fabricarea, importul si distributia detergentilor.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastra.

Comments

comments

Lasă un răspuns