Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Casă > Sufrageria made in Romania

Sufrageria made in Romania

Cromatica dificila

  • Inlatura elementele pregnant in culoarea rosie, renunta la scaune, jaluzele vertical si covor

Articol preluat din revista FEMEIA.
Text: Constantin Alupoaei.

Cromatic, culoarea dominanta o putem considera, aici, cea de pe peretele din fundal: orange-terracotta. Rosul pus alaturi de maro nu este indicat. Scaunele dispar ori se pune o husa finuta, de preferinta bej. Fundele de legare a huselor se pot exploata vizual in legatura cu fundele de prindere a viitoarelor draperii.

Da, ati inteles bine, scapam si de jaluzelele verticale, la mare moda acum 8-9 ani, in special prin cladirile de birouri. Recapitulam: covorul, scaunele, jaluzelele. A, si sa nu uitam de conturul rosu al nisei din perete! Aici recomand alb, la fel la tavan si la zidul cu fereastra. Albul caloriferului nu mai sare in evidenta asa de tare. O perdea organza galbena, bej va rezolva, prin culoarea ei, fondul alb.

O draperie, cu putin luciu, de culoare maro inchis ar umple golurile stanga-dreapta din planul ferestrei. Cum si covorul era pe lista disparutilor, in caz ca se doreste totusi acolo (igienic, nu se recomanda), alegetI unul fara par lung si puf. La partea de etalare din rafturile suspendate, se pot lasa, fara niciun risc, spatii goale. Alta problema: masa este subdimensionata pentru spatiu si utilitate. Blatul ingust intra in contrast urat cu picioarele butucanoase, asa ca o masa mai lata ar fi ideala. Surprindeti-ma, incercati, schimbati si trimiteti iar foto!

Comments

comments

Lasă un răspuns