Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Casă > Whirlpool face cadouri femeilor de Sarbatori

Whirlpool face cadouri femeilor de Sarbatori

In Romania, Sarbatoarea Pastilor simbolizeaza schimbare si innoire in viata de zi cu zi.

Pe langa curatenia generala a casei, toate femeile isi doresc ca in aceasta perioada sa aduca si ceva nou in locuinta proprie.

Whirlpool este alaturi de tine in aceasta perioada si iti vine in ajutor cu sugestii de cumparaturi si promotii extrem de atractive!

Si pentru ca anul acesta aniversam 100 de ani, ne-am propus ca de ziua noastra sa oferim foarte multe premii.

Am distribuit peste 2 milioane de cupoane direct in casele femeilor din Romania, si vom acorda 100 de premii substantiale ce constau in produse Whirlpool si cupoane in valoare de 100 de RON pentru fiecare produs Whirlpool achizitionat.

Vino la aniversarea noastra in toate magazinele de electrocasnice pana pe 30 aprilie!

Premiem fiecare doamna, mamica, bunica cu sume cuprinse intre 100 RON şi 500 RON pentru achizitii de produse sau familii de produse Whirlpool. Mai mult, exista si posibilitatea de a comanda electronic vouchere pe site-ul campaniei www.whirlpool100ani.ro.

Astfel, daca va propuneti sa cumparati orice produs Whirlpool, cu valoare mai mare de 1000 RON, va rasplatim increderea pe care ne-o aratati alegand produsele noastre, cu cupoane in valoare de 100 RON.

In plus, daca achizitionati mai multe electrocasnice, puteti intra in posesia mai multor cupoane de reducere in valoare maxima de 500 RON. Iar pentru fiecare cupon de reducere folosit la achizitia de produse participante, veti primi 10 sanse la tragerea la sorti de la finalul campaniei, unde puteti castiga unul dintre cele 100 de premii constand in electrocasnice Whirlpool.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul campaniei: www.whirlpool100ani.ro: regulament, premii si magazinele participate.

Comments

comments

Lasă un răspuns